Голова КВУ Владислав Телень: порушень на дільницях немає, виборців також

Голова КВУ Владислав Телень: порушень  на дільницях немає, виборців також
Голова комітету виборців Вінниччини розповів про старт другого туру виборчих перегонів, що проходить сьогодні, 15 листопада у Вінниці. За крісло міського голови змагаються кандидати Людмила Щербаківська та Сергій Моргунов.

Повторні вибори сьогодні проходять не лише у Вінниці, а й в 14 районах. Працюють сьогодні 29 сільських, селищних і міських виборчих комісій.

- В 7:15 почали працювати 158 дільничних виборчих комісій по Вінниці, всюди є кворум, бюлетені, порушень поки зафіксовано не було. Єдина проблема – немає виборців. Хоча наші спостерігаліч говорять, що в студентських гуртожитках є певна явка молоді, яка активно фотографується, щоб виграти айфон, - каже Владислав.- Низька явка турбує, ми прогнозували на другий тур близько 30 відсотків, тепер мені здається це навіть оптимістично. Сподіватимемось, що люди прокинуться і все таки голосуватимуть.

Комітет виборців на 40 дільницях Вінниці проводитиме екзит-пол. Їх результати планують оприлюднити  о дев'ятій вечора.  У першому турі результати екзит-полу оприлюднені так і не були.

Відео дня

- В першому турі ми зіткнулись із проблемою великої кількості відмов. Тому цього разу не опитуємо людей, а проводимо із закритими списками та урною для анонімного голосування. Обидва методи законні, не порушують таємницю голосування, бо ніхто не збирає даних про голосуючого, - каже голова комітету виборців.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Taras Chornoivan

    Шо кому
  • Анонім

    ну.. с общаг студентов выгонят - это однозначно. Есть еще  зеки и солдафоны.

    таким образом  процентов  10  нашкрябают.  

    Но по сути - вся эта братия  временно на  территории Винницы.  Так что  если их не учитывать - явка выйдет не более 15%  из которых пара процентов - партийные деятели верхнего звена,  которые  заинтересованы  что бы именно  их  вождь  стал   мером  города..  Это,   по сути те,   кто еще  не на 100% разочаровался  во всем,  что происходит в  городе и стране.  Правд.  и среди этих  будет   1-2%,  кто сознательно испортить бюлетень.  В  сухом остатке имеем 12-13%.  И если   скажем.  условный  Моргунов наберет 60% голосов,  то  это всего лишь 7-8% от общего количества избирателей.

    Anonymous reply Анонім

    Якби Моргунов сказав виборцям що замінить всіх заступників міської Ради, і керівників відділів, то за нього було-б більше голосів. А так вся надія на Шевчука.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up