Гірше ніж у Бухенвальді: на Вінниччині син морив матір голодом та холодом

Гірше ніж у Бухенвальді: на Вінниччині син морив матір голодом та холодом
  • У Вінницькій області сталася жахлива трагедія.
  • "Це були шкіра та кістки" — люди знайшли у будинку 87-річну бабусю, яка важила 30 кілограмів.
  • Дивіться шокуюче відео.

У Козятинському району Вінницької області син кілька місяців морив голодом матір, тримав її під замком і не пускав лікарів, повідомляють «ТСН».

— То були одна шкіра та кістки! То в Бухенвальді не було таких ув’язнених, якою була бабуся, — розказує журналістці Анні Тітовській сусід потерпілої.

Коли Броніславу Андрущенко доставили в лікарню, вона важила всього 30 кілограм.

Відео дня

За словами завідувачої інфекційного відділення Козятинської лікарні Тетяни Хомицької, всі органи хворої уражаються від хронічного недоїдання: у неї вражена і серцево-судинна система, і нервова.

Лікарі стверджують, що жінку морили голодом близько двох місяців. Сусіди розповідають, що знущався над жінкою її власний син, крім того він залякував матір роками.

Подробиці дивіться у сюжеті:

Читайте також:

Конфлікт між поліцією і чоловіком: що сталося у Бродецькому?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Софія Білик

    Що посієш те пожнеш.Він думає , що він краще проживе  на старості. За все треба відповідомити у нашому  житті.
  • Julia Fortunaa

    Таких покидьків багато, а головне коли люди звертаються щоб допомогли то влада ніби нічого не бачить бо десь там якийсь родич.
  • Поліщук Вікторія

    Син видно думає, що суда Божого не буде.. Краще віддав би у будинок пристарілих...

    Марія reply Поліщук Вікторія

    Ви знаєте... Коли стару людину помити, все випрати, викинути з хати бомбажні банки, старі фарби та інші лахи, які отруюють повітря, перестеляти, варити їсти, розмовляти побільше, то на диво стара людина "оживає" настільки, що від неї навіть є користь по господарству...
  • Вася

    Это нас приучают...

    Скоро все такими станем, если не свинтим в Польшу

    Марія reply Вася

    простите. что ячневая каша настолько недоступна, нельзя біло накормить хотя бы ней? На рынке на развес 7 грн. Если и это дорого, на птичем рынке есть по 5, но грязноватая. Тут именно "мать надоела, не хочет ее видеть"!

    Вася reply Марія

    Ну, люди всякие бывают.  И дети,  и родители. И рожают и тут же топят, как котят..

    Но как-то странно. Разве не было подруг, соседок, которые могли зайти?

    Это ж село, где все друг друга знают...

    Почему молчали?

    Слайс reply Вася

    Если так явно видишь будущее, то чего ещё тут? Логично будет свинтить в Польшу. Или это такая претензия на юмор была?

    Вася reply Слайс

    Жарт невдалий. Жарт став реалією...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up