На каналі «1+1» у рубриці «Мій путівник» вийшов черговий сюжет про гастрономічну Вінницю. Цього разу розповіли про вінницький хрін та сало.
Журналістка Наталка Щука відвідала вінницький завод, де 40 років уже виготовляють хрін. Коринці рослини туди звозять із усієї області. У ролику показують процес виробництва, кінцевий результат та сльози.
Також до цього випуску увійшов сюжет про вінницьке сало. Наталка завітала на місцевий ринок та познайомилась з продавчинею, в якої купують смачний ділекатес народні депутати.
Про це все та інше дивіться у відео:
Нагадаємо, що раніше журналісти розповіли про справжню моцареллу від італійця Мауріцціо та шашлик в тісті по-грузинськи.
Читайте також:
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 13 від 26 березня 2025
Читати номер