ФОТО ДНЯ. На околиці Вінниці встановили величезного трансформера

ФОТО ДНЯ. На околиці Вінниці встановили величезного трансформера
  • Відомий робот з «Трансформерів» оселився на кругу поблизу Агрономічного. Фото активно поширюють у мережі і не всі в захваті від такої новинки.

Депутат міськради Віктор Перлов опублікував фото майже завершеного героя. Видно, що робітники підганяють деякі моменти до досконалості. 

Фігура не маленька. Сягає декілька метрів у верх. Виконана у жовтому кольорі.

— У місті поповнення — Бамблбі (англ. Bumblebee) чи Ґолдбаґ (англ. Goldbug). Модель встановлена на кругу поблизу Агрономічного, — пише Перлов. — Це один із улюблених дитячих персонажів із Трансформерів. Для довідки: Бамблбі — трансформер, що належить до фракції Автоботів. Забарвлення корпусу — жовте з чорними смугами (звідси і прізвисько, позаяк схоже на забарвлення джмеля); оптичні датчики — блакитні.

Відео дня

Під постом Перлова одразу з'явилося два негативні коментарі:

  • Soikin Yevhen: Не розумію, нащо таке ставити там, де воно може відволікати водіїв під час руху і де до нього діти не підійдуть (а якщо захочуть підійти, то ймовірно наражатимуться на аварійну ситуацію). Таке в парках варто ставити.
  • Станислав Клименко: Згідно світових норм проєктування та експлуатації кільцевих розв'язок — на кільцевих розвязках малого радіуса заборонено встановлювати дорожні знаки, висаджувати кущі вище 60 см та встановлювати артоб'єкти — які можуть відволікати водіїв та викривляти сприйняття дорожньої ситуації.

Опитування

А вам подобається те, що у місті встановили такого робота?

Також у соцмережах можна зустріти і такі коментарі:

  • lisenko_u: Це жах, невже нічого кращого не можна було придумати? До чого це взагалі?
  • nikitosgrin: Щоб залітали не просто на бордюр, а ще й на трансформер.
  • vic_glory_: Бамбл би на минималках. А вообще прикольно, наверное)
  • abramov041296: Ставки ставки через скільки часу його знесуть якоють фурою або легковужкою, а його полюбому хоть захоче збити!
  • ax_7777_: Скоро побачим, хто смілий і наважиться знести своїм коритом той трансформер...!!!
  • ploxoy_klima: А я то думал это круг расширяют а они трансформеры ставят. У меня нету слов.
  • vladislav_r25: Краще дороги зробили по людські ))
  • igor_man666: Трансформер? Странный выбор, конечно. Но если бы он выглядел нормально, а то он выглядит как будто его собрали с найденного металолома из свалки, спаяли все это, и покрасили в желтый.

Зазначимо, що цей трансформер — ініціатива мерії. У 2019 році виконком міськради дав дозвіл на проектування трансформера департаменту комунального господарства та благоустрою.

 

Читайте також:

27 нових випадків та 11 смертей. Дані про COVID-19 в області станом на 3 травня

В Україні за добу: 2 472 випадки коронавірусу та 166 смертей від недуги

Харчова алергія. ТОП найбільших алергенів та перелік симптомів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (138)
  • Как-то так

    Йому місце на даху якоїсь СТО, а не на в'їзді в місто.
  • Как-то так

    Скільки разів повторювати, якщо берете порошок з Америки, то беріть і не мішайте його з африканським.
  • Инна Маковей

    Читаю, і в шоці з більшості людей. Що ви зробили нюдля міста, крім того, що ви сидите і возмущаєтеся? Можливо пішли і десь прибрали територію чи в дворі майданчик покрасили для дітей?
    Цей робот робив мій брат, і він стояв ночами, руками все варив, шіфував, складав, а вам аби обісрати чужу роботу.
    Мід іншим, цей робот захищав, був добрим, підтримував свою команду до кінця(для тих, хто не бачив фільм, гугл вам в допомогу). І цей робот миліший більшості людей. Коли вде люди навчаттся радіти, бути вдячні, бачити більше ніж просто жилізяку.

    Читач48 reply Инна Маковей

    Инна ты глупая. разговор не о том плох или не плох робот а о том что ему не там место . в ПАРКЕ -ДА но не в кольце
  • AK

    Треба було рояль та булаву встановити. Було б креативніше, а так не можна зрозуміти в честь чого цей робот.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up