До Вінниці не долетить. Зберігайте спокій

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міської ради повідомив, що територія міста Вінниця в зону ураження наявних на  складах боєприпасів не підпадає.

- У місті Калинівка на складах озброєння та боєприпасів виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Доводимо до вашого відома, що територія міста Вінниця в зону ураження наявних на зазначених складах боєприпасів не підпадає, - повідомляють на сайті міської ради, - Прохання зберігати спокій та займатися повсякденною діяльністю. Ситуація знаходиться під контролем обласної та міської влади.

Читайте також:
Під Калинівкою рвуться снаряди. Люди тікають з міста (оновлюється)
 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Next

    За даними, наявними у відкритих джерелах, на арсеналі зберігається 188 тисяч тонн боєприпасів. Площа арсеналу близько 60 гектарів.
  • Задунайский Торонтуй

    Еще как долетит. Там есть чему лететь.

    Next reply Задунайский Торонтуй

    - Повітряний простір в радіусі 50 км від зони загоряння закрито рішенням "Украероцентру". Також перекрито рух на залізничному перегоні Сосонка – Калинівка, рух на Жмеринку. Повідомлялося про перекриття руху на трасі Вінниця-Київ та Житомир-Могилів-Подільський.
  • Жора

    При СССР так строили склады с оружием, что если  при попадании бомбы или возгорании , осколки не долетят до места где живут Люди. А это Калиновка и тем более Винница.

    Сейчас в фейсбуке клоуны активисты делают из себя героев и шоу рекламу для себя.....

    .

    З.А.Глядач reply Жора

    "Ахтивізди" потім самі собі не пробачать,якщо ТАКИЙ шанс для самореклами пропустять. Ще й на халяву.

    Жора reply З.А.Глядач

    Это точно, сейчас попрошайги типа Гайды будут ещё собирать деньги на все понты....

    З.А.Глядач reply Жора

    Он,Зали...Наливайченко вже почав "кампанію".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up