Через п’яну жінку у Вінниці зупинили рух трамваїв

Через п’яну жінку у Вінниці зупинили рух трамваїв
На Хмельницькому шосе біля супермаркету "Варшава", нетвереза жінка переходила дорогу та зачепилася за трамвайну колію і впала. Водій трамваю вчасно побачила це та зупинилась. Рух транспорту прийшлось зупинити на декілька хвилин.

Про це журналісту "20 хвилин" розказали очевидці події. Працівники ДАІ відмовились розповісти що сталося.

Як повідомляє наш кореспондент, наразі жінку забрала швидка. Водій трамваю, теж жінка,  перебуває у шоковому стані.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сергей Чубатюк

    Схожа ситуація була на зупинці К.Маркса 9 березня, жінка вийшла з тролейбуса і їй стало зле, вона вперлась головою в витрину магазину. Робітниці магазину з прохожим підхватили жінку, не дали впасти, винесли стільчик, визвали скору, дочекалися чоловіка жінки. Як виявилось, жінка зовсім не вживає, але інші перехожі навіть і не ворухнулись допомогти.
  • Анонім

    Очень содержательная статья, особо информативное фото
  • Anonymous

    с пол года назад была ситуация на той же останове возле магазина варшава.. женщина шла,потом ее начало косить,шатать,в итоге упала, пыталась подняться и снова упала. Абсолютно все смотрели на нее и думали что она пьяная,обходили стороной как проказу(.. я и еще один мужик подошли к ней и оказалось что ей стало плохо. Вызвали скорую и ее увезли. Люди на остановке офигели с того что сразу по вешали на человека ярлык и оказались не правы.

    Дарья reply Anonymous

    Шкода жінку, дійсно може й вона не була п"яна, а їй лише стало зле. Моя знайома також розповідала, що переходила дорогу на пішеходному переході і їй стало зле, запаморочилось у голові, потемніло в очах, уже загорілося червоне світло усі водії сигналять, а вона не могла зрушити з місця, так і стояла посеред пішеходного переходу. Добре, що якийсь небайдужий чоловік побачив, підбіг і забрав її з дороги і почекав поки їй стане краще. Різні ситуації трапляються.
  • Denchik

    Пьяная ?  Упала ? Экспертиза сделана ? Сразу клеймо вешают, может она не пьяная была, и такое поведение у неё всегда, а упасть можно и на ровной дороге.....

    Євгеній Ільчук reply Denchik

    Ми написали, що це за словами свідків. Якби у нас були нормальні працівники ДАІ, які хоча б щось розповідали кореспондентам, то звичайно інформації було б більше :))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up