15-річна вінничанка разом з сестрою випали з сьомого поверху (ВІДЕО 18+)

15-річна вінничанка разом з сестрою випали з сьомого поверху (ВІДЕО 18+)
  • У Луцьку сталася жахлива трагедія. З багатоповерхівки випали дві 15-річні сестри. У поліції розповіли перші подробиці.

Сьогодні, 8 січня, по обіді до поліції надійшло повідомлення про те, що у Луцьку із вікна багатоповерхівки випало двоє 15-річних дівчат. На місці працювала слідчо-оперативна група поліції.

— Попередньо встановлено, що дівчата, перебуваючи у квартирі, котра розташована на сьомому поверсі багатоповерхівки, вийшли на балкон. Після чого одна із дівчат, жартуючи, почала перехилятися через перила. Вона не втримала рівновагу і почала падати. Інша дівчина схопила її за ноги,  намагалася врятувати, однак не впоралася та випала вслід за нею, — кажуть у відділі комунікації поліції Волинської області.

Слідчі вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за пунктом 1 частини 2 статті 115 (з відміткою нещасний випадок)  Кримінального кодексу України.

Відео дня

Що відомо про потерпілих

Постраждалі жительки Луцького району та Вінницької області. Відомо, що вони були двоюрідними сестрами та жили самі у бабусиній квартирі.

—  Дівчата, як дівчата. Нічого поганого про них сказати не можу, —  розповідає журналістам "ТСН" мешканка будинку, де сталася трагедія.

На жаль, у результаті одна дівчинка загинула.

—   Виклик надійшов о 15:20. У результаті падіння з висоти одна дівчина загинула, 15-річну реанімують, — повідомив директор КП "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Володимир Шмаль. 

У лікарні наразі родичі потерпілої дівчини. 

У мережу виклали відео з місця трагедії:

Читайте також:

У Вінниці катували студента коледжу: одному з рекетирів лише 16 років

Жахлива трагедія на Вінниччині: підірвалися троє людей. Один загинув

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Оксана Мартинчик

    Терпіння вам
  • Наталия Пеньшина

    Ви читали статтю, там на початку написано у Луцьку. Чи привикли тільки заголовки читати))))

    Наталия Пеньшина reply Наталия Пеньшина

    Гембова Оксана де б це не було, дуже тяжка трагедія для батьків, щиро співчуваю. Но треба спочатку читати, а потім писати.

    Гембова Оксана reply Наталия Пеньшина

    Наталия Пеньшина це вливає на трагедію?
  • Аліна Самборська

    Маринка видужуй хай Бог  тобі допоможе а сестричка хай з спочиває з богом.
  • Иришка Павлишина

    Це дуже страшне горе для рідних, співчуваю... Та трішки, на мою думку, зарано дві молоденькі дівчинки жили без дорослих... без нагляду... Версій може бути багато, розумак - диванних слідчих також, але треба дочекатись, що скаже поліція.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up