Жахлива трагедія на Вінниччині: підірвалися троє людей. Один загинув

Жахлива трагедія на Вінниччині: підірвалися троє людей. Один загинув
  • На Вінниччині у ніч після Різдва, 26 грудня 2019 року, сталася жахлива трагедія. Чоловік влаштував застілля та підірвав гранату. В результаті двоє людей у лікарні. На жаль, загинув 25-річний вінничанин.

Трагедія сталася у селі Садки Могилів-Подільського району. Сьогодні, 26 грудня, близько пів на третю годину ночі у лікарню привезли двох людей у важкому стані з осколковими пораненнями. На жаль, один з них під час надання медичної допомоги помер.  

Про подію медики повідомили у поліцію.

Оперативники виїхали на місце та опитали очевидців події. Як з’ясувалось, чоловіки постраждали у результаті вибуху гранати на подвір’ї у 28-річного чоловіка.

Відео дня

— За попередньою інформацією, господар будинку кілька тижнів тому повернувся зі столиці з заробітків і вирішив відсвяткувати. Чоловік запросив до себе в гості товаришів. Під час застілля друзі сварились, але причини конфлікту ніхто не пам’ятає. Потім гості вийшли на вулицю, господар будинку виніс гранату та погрожував її підірвати. Друзі намагалися його заспокоїти та забрати зброю у нього з рук. Але, їм це не вдалось – боєприпас вибухнув, — розповів начальник Могилів-Подільського відділу поліції Юрій Левицький.

Травмувались   25 та 28-річні місцеві жителі. На жаль, під час надання медичної допомоги у реанімації 25-річний хлопець помер.

Правопорушник теж отримав осколкове поранення ноги та був прооперований. Зараз він під охороною знаходиться у лікарні.

За словами чоловіка, гранату він купив у незнайомця в Києві.

Поліція встановлює походження боєприпаса. . Наразі вирішується питання про оголошення про підозру.   

За фактом слідство розпочало кримінальне провадження за:

  • частиною. 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство)
  • та частиною 1 статті 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За такі правопорушення чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Вячеслав Добренко

    Закусывать надо!!!
  • Галина Чудіна

    Алкоголізм процвітає!
  • Ганна Бербеничук

    Це тільки початки,а далі буде....жахіття!
  • пуля

    чо за замок с ухоженым садом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up