100 гривень штрафу загрожує сину, який викинув ногу матері в річку

100 гривень штрафу загрожує сину, який викинув ногу матері в річку

Страшну знахідку виловили двоє школярів у ставку на Вінниччині. Замість риби на вудочку «спіймався» пакет із людською ногою.

На місце викликали поліцію. Як з’ясували правоохоронці, ногу ампутували медики. Тож вони відправились у лікарню Ладижина.

— Одній із місцевих жительок було видалено ногу. Після чого кінцівку лікарі передали рідним для того, щоб вони зробили поховання ампутованої частини тіла, — розповідає заступник керівника Ладижинської поліції Сергій Бойко.

За словами невістки жінки, якій ампутували ногу, медсестра віддала сину кінцівку.

Відео дня

— Вона сказала, забирайте, щоб тут це не смерділо. Чоловік випив та з пересердя викинув ногу в річку, — розповідає родичка жінки.

Тепер сину загрожує штраф 100 гривень за забруднення водойми.

Подробиці дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, у Козятині фаната Ultras Nyva Ternopil вбило струмом на даху вагону.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Дональд_К

    анекдот
  • Нави Навигатор

    Что значит отдали?
    Больница обязана сама захоранивать ампутированный биоматериал!!!
    Кто-то сильно 3.14здит и хочет избежать ответственности за халатность!!!

    Natasha Makarova reply Нави Навигатор

    вот согласна. А что грозит, интересно, тому умнику, который человеческую ногу отдал родственнику как будто так и надо? Был бы человек умнее, сразу бы дело дальше пошло по истокам проблемы. Но может родня еще додумается... Это с каких пор у нас такая дикость наступила?! В тихом шоке просто
  • Долой выдуманные запреты

    100грн. ? Ногой той по морде и штраф в 10000 тыс. Грн.

    Орест reply Долой выдуманные запреты

    Ну і лікарям тоді так само і районній владі. Взагалі не зрозуміло як правильно було б вчинити в такому випадку. Закопати в городі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up