У Козятині фаната Ultras Nyva Ternopil вбило струмом на даху вагону. Перші подробиці

У Козятині фаната Ultras Nyva Ternopil вбило струмом на даху вагону. Перші подробиці
  • У неділю, 13 жовтня 2019 року, на станції у Козятині сталася трагедія.
  • Загинув мешканець Тернополя Олександр Пошелюжний, який їхав з компанією на футбольний матч до Житомира.
  • Ми зібрали добірку про смертельні селфі на вагонах протягом останніх років.

На зупинці станції Козятин хлопці  вийшли на вулицю. Близько півдня у шепетівському парку 23-річний тернополянин Олександр Пошелюжний виліз на дах вантажного вагона. Його вразило напругою у 27 000 вольт.

На жаль, від отриманих травм тернополянин помер на місці.

Чому хлопець поліз на вагон - з’ясовують правоохоронці.

За словами прес-офіцера відділу комунікації поліції Вінницької області Вадима Кобзаря, удар струму складав близько декілька тисяч вольт.

Відео дня

— На місце приїхала слідчо-оперативна група. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією, як нещасний випадок). Триває слідство. Поліція з’ясовують обставини трагедії, — зазначає журналістці «20 хвилин»  Вадим Кобзар.

Друзі загиблого висловлюють співчуття рідним фаната 

Наразі відомо, що загинув вболівальник футбольного клубу «Нива Тернопіль». Друзі висловлюють щирі співчуття загиблому.

— Нещастя спіткало наш фанатський рух. Дорогою на виїзний матч в Житомир, на станції Козятин, трагічно загинув від удару електричним струмом високої напруги Олександр Пошелюжний... Для нього це був 54-ий виїзд за "Ниву"... Виїзд закінчується тоді, коли останній фанат повертається додому. Для нас цей виїзд в Житомир не завершиться ніколи... Спи спокійно, друже! —повідомляють на сторінці Ultras Nyva Ternopil.

Редакція приєднується та висловлює рідним і друзям Олександра співчуття.

Це не перший випадок загибелі від удару струму на вагонах

У травні 2017 року 11-річний хлопчик заліз на вантажний потяг в Жмеринці.

— Разом з однолітком потерпілий грався у залізничному парку станції Жмеринка. Коли він піднявся на дах вантажного електропотягу, його вдарило потужним ударом струмом. Дитина впала на залізничну колію, —повідомляють в поліції.

Нагадаємо, що наприкінці 2015 року в Вінниці  неподалік вулиці Ватутіна, сталася трагедія. Два 17-річних хлопця і повнолітня дівчина забралися на дах вагону, щоб зробити фотосесію. Підлітків вдарило струмом, який перекинувся з контактної мережі. Загинув вінницький хокеїст, а його друз в важкому стані у лікарні.

А в березні 2015 року двоє 11-річних хлопчиків залізли на цистерну та  отримали ураження струмом напругою в 27 тисяч вольт.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Максим М-сим

    І за-за тупості і дурості поплатився життям...!!! Такі випадки повині вчити живих, не робити тих помилок, які зробили мертві...!!! Але нажаль, живі не хочуть вчитись, із помилок уже мертвих, і повторюють їхні помилки, а потім маємо те, що маємо...!!! 🐍🐉🐲🐲🐲.
  • Веталь

    Напруга 10000-30000 В мінімальна безпечна відстань до струмопровідних частин 1м.

    Жора reply Веталь

    Не 1 метр а 2.5 метра !!!
  • Юрій Б

    Як завжди...
  • Anonymous

    Бо ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:46 «Дуже хочеться побути поряд з рідними», — говорить 19-річний захисник з Вінниці Максим Заремба 13:39 Подружжя Остапенків поховали. Їх син і ще двоє постраждалих хлопців — стабільні 13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up