Стань успішним інвестором свого майбутнього (Новини компаній)

Стань успішним інвестором свого майбутнього (Новини компаній)

Бути рядовим співробітником чи впевненим у собі та цінним працівником? Пливти за течією чи обрати важкий шлях самовдосконалення? Працювати у “совдепівській конторі” чи у передовій міжнародній компанії?

Сидиш ось так собі в офісі, де навколо тебе всі похмурі та невеселі, і лише мріють про те, як утекти швидше з роботи. Тобі нудно, ти вже мало не ненавидиш всі ці обличчя. Сумно коли ти не у своїй тарілці і це тебе просто вбиває.

Існує такий стереотип в Україні - для того аби мати гарну роботу потрібна пачка грошей чи знайомства. Але насправді, це давно вже не так. Якщо ти не шукає відмовок, а маєш перед собою чіткі цілі та йдеш до них - усе вдастся.

Зараз є безліч компаній, у які потрібні справжні харизматичні професіонали. Бізнес не буде ризикувати своїм ім’ям, щоб взяти на роботу людину, яка все завалить, навіть якщо це чийсь родич. Такі компанії прагнуть розвиватись і мати в своєму арсеналі працівників, які добре знають свою справу і прагнуть постійно вдосконалюватись.

Щоб стати таким професіоналом - варто зробити інвестицію у своє майбутнє, вже під час навчання. Такі ресурси, як час, зусилля, кошти потрібно витрачати на свій саморозвиток. Куди краще податись, щоб інвестиція, була вигідною? Сфера де є розвиток, високі зарплати, класні колективи та міжнародні стандарти праці - це ІТ. Тут можна одержувати гідну зарплату і досягати професійного успіху.

Як потрапити у такий омріяний колектив ІТ-компанії? Звісно - потрібно знати свою справу. Можна навчатись роками, ходити на пари, засвоїти теорію і випуститись ніби-то справжнім спеціалістом. І потім почути на співбесіді, що цього недостатньо. Або, взагалі, це не те, що потрібно для практики. Тому що за чотири роки все змінилось... Що далі?

Так, якісна освіта - це найкраща інвестиція у своє майбутнє. У Вінницькій ІТ-Академії, досвід випуску професіоналів майже 9 років. І результат доведений усіма випускниками, які вже працюють у різних ІТ-компаніях України.

Вінницька ІТ-Академія випускає успішних працівників ІТ-індустрії за напрямками: Програмування, Веб-дизайн, та Тестування. Якщо бажаєш створювати нове програмні продукти, вивчати нові технології - навчайся на програміста. Якщо маєш сучасний погляд на дизайн, прагнеш створювати логічне й приємне художнє оформлення інформації - можеш стати веб-дизайнером. Якщо страшенно дратує коли, щось не так, десь є помилка, або щось не працює і “руки чешуться”, щоб це виправити - варто спробувати свій шлях у ручному чи автоматизованому тестуванні.

Обирай свій шлях. Стань студентом Вінницької ІТ-Академії і створити власний стартап, або стань іноватором, та розвивати свій продукт в ІТ. Все можливо! Працюй поруч із викладачами-практиками у командах по 5-8 чоловік, де є постійна взаємодія між тестувальниками, розробниками та веб-дизайнерами. Саме командної роботи навчає ІТ-Академія - тільки успіхи і перемоги команд важливі в період надзвичайно масштабних ідей, рішень і проектів. Навчання максимально наближене до реальних умов роботи. Наші студенти розробили не один проект в стартап-інкубаторі ІТ-Академії, а випускники гарантовано знаходять роботу після завершення навчання.

У тебе є чудова можливість отримати престижну освіту в ІТ-Академії БЕЗКОШТОВНО та стати ближче до cвоєї мрії! Кожен, хто здасть екзамен з математики та логіки на максимум, буде зарахований на бюджетне навчання.

 

Вінницька ІТ-Академія
ita.in.ua
тел. 067-431-19-21

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up