Вінничанин Олександр Філь своїми фотографіями надихнув на подорож «Північними Землями»

Вінничанин Олександр Філь своїми фотографіями надихнув на подорож «Північними Землями»
Свою першу фотовиставку відкрив сьогодні, 11 листопада, в галереї Інтер-шик вінницький мандрівник Олександр Філь. Разом із сім’єю він обходив найкрасивіші гірські куточки нашої планети. Сьогодні продемонстрував маленьку частинку фотографій, які привозить з подорожей, аби «заразити» горами усіх відвідувачів.

В Олександра за час мандрівок утворилась чимала колекція фотографій, та на виставку відібрав лише 21 фотографію з мандрівок у  Ісландії, Шотландії та Норвегії, каже, справа не в кількості представлених фотографій.

- Ціль виставки не показати всі знімки, а передати той дух Півночі, холодний, справедливий і одночасно первіснообщинний,  який не може залишити байдужим і який колись підкорив нашу сім’ю та надихнув на мандри, - говорить фотограф.

Previous Next

Відео дня

Серед виставкового залу поставили намет, поруч «сушились» на мотузку шкарпетки, черевики, лежав рюкзак та інший похідний інвентар. Олександр запевняє, що інсталяція не бутафорна. Тут все справжнє. В цій палатці мандрівники жили і користувались рештою речей.  

- Сашко вміє переносити свій ентузіазм і запалювати ідеями інших людей. Я як найближча людина, тому на мене теж подіяло. Я люблю гори, не можу без них, - розповідає дружина Олександра. -  Коли ночуєш на природі, проникаєшся нею, чим ближче ти до неї, тим більше  відчуваєш її красу. Найважче це їхати додому, повертатись в реальне життя.

Previous Next

За словами дружини Олександра, зробити виставку була спонтанна ідея. Допоміг фотоклуб «Обрій». В подружжя вже безліч ідей, куди знову податись у мандри. Вважають, що для цього не потрібно знаходити якийсь спеціальний час і гроші.

Завдяки палатці на подорожі багато грошей не потрібно, а звичайної місячної відпустки їм вистачає на дві подорож: що півроку по два тижні. Остання подорож до Норвегії обійшлась в суму шість тисяч гривень на людину.  

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up