«Пісня від якої хочеться на море»: фіналіст «Голосу країни» Асафатов випустив дебютний кліп

«Пісня від якої хочеться на море»: фіналіст «Голосу країни» Асафатов випустив дебютний кліп
  • На сторінці фронтмена вінницького гурту Jazzforacat Сергія Асафатова відбулася прем'єра кліпу на пісню «Море».
  • Вінничанин розпочав сольний проект, де ця пісня стала першим синглом з майбутнього альбому.

Прем’єра кліпу відбулась вчора, 18 серпня. На своїй сторінці у Facebook Сергій Асафатов пише, що пісня «Море» чекала свого часу цілий рік і він щасливий, що вдалось зняти відео до першого синглу. Широку популярність вінничанин, нагадаємо, здобув частково завдяки участі в телевізійному шоу «Голос країни», де виступав в команді Monatikа і став суперфіналістом.

«Комусь щось дається дуже просто і легко, а іншому треба пройти всі кола пекла і змінити з сотню професій, міст чи навіть країн, аби нарешті зрозуміти щось надважливе. Чомусь так склалось, що я в числі тих, кому треба відчути це життя на смак з самого дна», — пише артист. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

За словами Сергія, спеціально для зйомок відео на пісню «Море» в короткий термін йому треба було навчитись керувати швидкісним спортбайком і на злітно-посадковій смузі змагатися у швидкості з літаком. Знімали кліп, здебільшого, в аеропорті «Бориспіль». Зйомки одного з дублів мало не призвели до нещасного випадку. 

«Ми знімали дубль, де я мчу по злітній смузі неподалік від літака, що йде на посадку. У якийсь момент гул двигунів відволік мене і я не впорався з керуванням. Усе відбувалося як у сповільненій зйомці. Кажуть, що у людини в таких ситуаціях усе життя пролітає перед очима, але у мене було більше схоже на стоп-кадр. Наступної миті я побачив, як до мене мчать перелякані оператори», — розповів Асафатов у інтерв’ю. 

Режисером кліпу виступив Віктор Скуратовський, відомий, в першу чергу, завдяки своїм численним роботам для групи «Друга Ріка». У коментарях під відео люди пишуть, що «це пісня від якої хочеться на море» і чимскоріш запрошують Сергія з концертом у їхнє місто. 

Читайте також:

«Малюки змінюються з космічною швидкістю», — каже вінничанка, що фотографує новонароджених

Художники світу малюватимуть Поділля і змагатимуться за звання кращого


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up