Чому шанувальники пишуть чоловікові Ірини Федишин? (Прес-служба «Інтер»)

Чому шанувальники пишуть чоловікові  Ірини Федишин? (Прес-служба «Інтер»)

Її називають Олегом Винником в спідниці, і вона не ображається. Відома українська співачка Ірина Федишин тільки за останній рік дала 160 концертів — дев'ять місяців провела на гастролях!

Як при такому насиченому графіку їй вдається тримати себе в формі? Чому до сих пір макіяж і зачіски на концерт вона робить собі сама? І яку роль в кар'єрі артистки грає її чоловік? Про це Ірина розповіла в ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером».

Шо здорово, а що — ні

Щоб щодня збирати повні зали, потрібно не тільки добре себе почувати, але і прекрасно виглядати. Ірина Федишин зізнається, що тримати себе в формі їй допомагають щоденні ранкові тренування, які вона не пропускає ні вдома, ні на гастролях: «Тренування дають приплив енергії і бадьорять краще, ніж ранкова кава».

А от про здорове харчування під час гастролей артистці доводиться забути.

Відео дня

— Дуже часто концерт закінчується, коли ресторани вже закрилися, — розповідає Ірина. — Тому ми іноді жартуємо, що спонсор нашого туру — хот-доги на заправках. Чесно кажучи, мені ці хот-доги вже приїлися. Після концерту я можу з'їсти навіть якусь консервовану сардину. Зате я дуже загартована, виживу в будь-яких умовах (сміється).

А хто у нас чоловік?

Чоловік співачки і за сумісництвом її продюсер Віталій Човник на гастролях завжди поруч з Іриною. Поки дружина на сцені, чоловік тримає під контролем всі нюанси концерту: він в залі і за звукорежисера, і за фотографа. Ірина та Віталій починали гастролювати разом більше десяти років тому, тоді не могли собі дозволити великий штат людей.

— У нас навіть не було власного автомобіля, ми просили батька Іри, щоб він нас на своєму «Део Ланосі» возив на концерт, — згадує чоловік співачки. — Він був за кермом, збоку сиділа Іра, а ззаду ще сиділи чотири артиста балету. Ми під'їжджали на майданчик, спеціально зупинялися десь за 500 метрів, брали костюми і далі йшли пішки, щоб ніхто не бачив, як і на чому ми приїхали. Ми довго йшли до того, щоб в будь-якому місті України збирати на концерті повний зал.

З тих пір Ірина та Віталій звикли все робити самі. Навіть зачіску і макіяж на гастролях артистка робить собі сама, а якщо щось не так, чоловік завжди підкаже. «Кажуть, що чоловіки неуважні до деталей. Це не про Віталія. Він помітить абсолютно все: якщо десь в платті підкладка стирчить, якщо я не так встала на сцені або не так ноги поставила».

Як спілкуються

А ще чоловік веде сторінку Ірини Федишин в соцмережах, спілкується з пресою і відповідає на повідомлення шанувальників.

— Ми доступні: люди можуть нам писати, дзвонити. Дуже часто шанувальники надсилають Ірі смс на мій номер, думаючи, що це її телефон. Таких повідомлень більше тисячі в день!

Ірина Федишин не уникає живого спілкування зі своїми шанувальниками і завжди виходить на зустріч з ними після виступу. 

— Бувають різні моменти, коли ти відробиш концерт — і хочеться зібрати речі і поїхати в готель. Але я розумію, наскільки це важливо для людей, які прийшли на концерт, побачити артиста ближче і зробити з ним фото на пам'ять.

Нещодавно особисто зустрітися зі своєю улюбленою співачкою, зробити з нею фото і поспілкуватися змогла учасниця благодійного аукціону «Інтер - дітям» Юлія Файзулін. На концерт Ірини Федишин «Білі троянди» в київському палаці «Україна» дівчина приїхала зі Львова.

Юлія зізнається, що вже давно стежить за творчістю Ірини.

— У 2013 році випадково потрапила на її сольний концерт у Львові, побачила феєричне шоу, я була просто в захваті! Мені дуже сподобалося, як вона виступає, як вона ставиться до своїх глядачів.

Коли дівчина дізналася про грандіозний сольний концерт улюбленої співачки в Києві, в підготовці якого були задіяні професіонали, які працювали над постановками для Євробачення, вирішила будь-що-будь потрапити на нього. Але квитків в касах вже не залишилося. Тому Юля дуже зраділа, коли побачила, що Ірина Федишин запропонувала два VIP-квитки на цей концерт в якості лоту благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям».

— Коли на сторінці Ірини Федишин я побачила інформацію про цей лот, викупила його, не роздумуючи, — зізнається дівчина. — Тим більше що він благодійний. Дітлахи потребують нашої підтримки.

Після двогодинного шоу Юлія Файзулін зустрілася з артисткою за лаштунками, подарувала квіти, зробила спільне фото і навіть отримала можливість поспілкуватися з Іриною. Дівчина зізналася: дуже рада, що викупила лот, завдяки чому змогла особисто познайомитися з улюбленою співачкою.

Благодійність

Унікальна можливість зустрітися зі своїм кумиром є у кожного! На сайті deti.inter.ua є ще багато ексклюзивних лотів від зірок шоу-бізнесу, телебачення та спорту. Наприклад, присутність на зйомках нового кліпу співачки Гайтани, олімпійське тренування з Лілією Подкопаєвою, майстер-клас з плавання від телеведучого Андрія Данилевича, урок вокальної та сценічної майстерності від дуету Anna-Maria, тренування із зіркою українського боксу Денисом Беринчиком, присутність в студії звукозапису разом з групою Aviator.

Купуючи лоти на благодійному онлайн-аукціоні «Інтер - дітям», ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку. Робити добро легко — приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

 

Ексклюзивне інтерв'ю Ірини Федишин програмі «Ранок з Інтером» дивиться на YouTube — https://www.youtube.com/watch?v=yW3qPius3qs

 

Сюжет про зустріч співачки з учасницею аукціону «Інтер — дітям»

— https://www.youtube.com/watch?v=dj9Q4fK1gaw

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Прошак Марина

    Ірина молодець, так тримати. Адже людяність до інших це най важливіше що є у людей.
    І таким же віддячується від інших.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up