Заарештований «авторитет» вільно ходив та спілкувався з сторонніми. Поліція відкрила справу

Заарештований «авторитет» вільно ходив та спілкувався з сторонніми. Поліція відкрила справу
фото з фб-сторінки Вікторії Андерсон
  • Інформація про те, що так званий «авторитет» Диня пересувався територією військового госпіталю в супроводі охорони, й до спілкування з ним допускалися сторонні особи поширилась вранці, 6 жовтня у соцмережах. 
  • Поліція Вінниччини відкрила кримінальне провадження за інформацією про порушення закону працівниками пенітенціарної служби, які здійснюють в медзакладі охорону особи, що перебуває під вартою. 

 

Згаданого вище Диню, нагадаємо, затримали в серпні цього року та взяли під варту, а також госпіталізували до зазначеного госпіталю. Затримували його разом з товаришем Самвелом Московським із залученням спецпідрозділу КОРД серед білого дня і в центрі міста — на літньому майданчику ресторану біля Вежі. «Вночі 17 серпня ці особи вчинили вчинили бійку в ресторані, погрожували присутнім зброєю, потрощили меблі та здійснили опір поліцейським, які приїхали на виклик», — йшлося тоді сайті поліції. 

Як у серпні розповідав начальник поліції області Івана Іщенка, двоє неодноразово судимих осіб, які мали певний вплив на оперативну обстановку в регіоні, спровокували конфлікт з адміністрацією закладу, нанесли тілесні ушкодження 22-річному охоронцю та погрожували присутнім зброєю. Конфлікт, який став причиною затримання Самвела з «колегою» був у ресторані «Європа», що у Центральному парку. Туди напередодні викликали поліцію. Причина: масова бійка і наявність зброї в її учасників. На виклик приїхали одразу кілька патрулів. І, як розповідали редакції наші джерела, завершилося все в «Європі» — рукостисканням.

Сьогодні ж, 6 серпня, з'явилася інформація про спілкування Дині зі сторонніми на території військового госпіталю. На своїй фейсбук-сторінці користувачка Вікторія Андерсон повідомила, що Диню вона помітила, коли прийшла в госпіталь ветеранів війни, щоб провідати свого чоловіка.

Відео дня

Через карантин жінку не пропустили, але вона побачила Диню, який там вільно пересувався в супроводі охорони. За її словами, чоловік спілкувався з «попом Московського патріархату». 

«Госпіталь Ветеранів Війни вирішили перейменувати на госпіталь ветеранів тюрми? Він має бути у СІЗО. Хто дозволив його випустити? Хто дозволив його поселити в госпіталь? Що відбувається? Патріоти сидять в тюрмах вже роками!», — пише у своєму дописі Вікторія. 

Як дізнаємось з сторінки поліції Вінницької області, наразі слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження про порушення закону працівниками пенітенціарної служби, які  здійснюють в медичному закладі охорону особи, що перебуває під вартою.

За інформацією слідчого управління ГУНП у Вінницькій області,  до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками ч.1 ст. 364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем).

Такий злочин карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

«Нагадаємо, що в серпні цього року вінницькі поліцейські затримали за підозрою у вчиненні хуліганства в ресторані двох раніше судимих осіб. Суд підтримав клопотання слідчих поліції про взяття обох затриманих під варту на період досудового розслідування. Один з них наразі знаходиться в СІЗО, інший — госпіталізований до медичного закладу, де перебуває під охороною пенітенціарної служби. Матеріали кримінального провадження будуть скеровані до прокуратури області для визначення підслідності за Державним бюро розслідувань, яке надасть правову оцінку дій працівників пенітенціарної служби», — йдеться у повідомленні поліції. 

Читайте також: 

Двоє «авторитетів» влаштували нічний погром в ресторані. Їх біля Вежі затримав КОРД

«Що за безпрєдєл?!» Самвела Московського арештували за чужий конфлікт в ресторані

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Кристина Счастливая

    Александр Юрьевич, неужели такие тяжёлые времена у Вас, что мораете имя издательства такими заказами? В таком случае, готова помочь)) На рабочую почту направлю Вам письмо с текстом для печати в следующем номере. Вам же не важно содержание, я так понимаю, что публикации фильтр не проходят.
    Вот к примеру, абсолютно противоположного содержания будет следующий заказ, и что тогда? - Правильно, веселите людей, цирка не хватает из-за карантина))
    P.S. Кстати, роль клоунов в этом цирке, Ковальский Андрей, Вас не смущает?
    Все и без Вашего видеокомментария (чем и заявили своё авторство данной статьи) знают, что Вы беспринципиальный редактор и при выгодной для вас ситуации способны даже *опу свою продать.
  • Павло

  • Вася Донцов

  • Роман

    Таких долбов тупорылых как Ковальский днем с огнём не сыщешь, лгун-пиздун и провокатор!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up