У Вінниці шукають білявку та просять допомогти впізнати. Що "натворила"?

У Вінниці шукають білявку та просять допомогти впізнати. Що "натворила"?

Вінницька поліція просить допомогти встановити особу білявки, яка зображена на фото.

— Вінницьким відділом поліції  встановлюється особа жінки, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відомо, що білявка, яка потрапила у камери відеонагляду, може бути причетною до вчинення крадіжки з магазину «ЄВА»,   розташованого у Вінниці по вул. Соборній, 22. Крадіжку скоїли 29 серпня 2019 року.

— Просимо громадян, яким  відома будь-яка інформація про вказану особу,  телефонувати за номером,   (0432) 59-49-00, 063 228 54 16 або 102, — повідомляють на офіційному сайті Національної поліції.

Відео дня

Читайте також:

Посварилась з бабусею через мобілку: розповіли, де блукала 11-річна Іринка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Юрий Гончеренко

    менту реальна справа.Біідна ЄВА,забрати нахер в неї лицензію
  • Юрий Гончеренко

    вона всі гроші потратила на дитину а коли йшла додому то в неї почялись "діла" і вона просто взяла прокладку
  • fank franko

    Що,вкрала банку консервів та дитяче харчування?Хай поліція краще розкриває серйозні злочини а не займається бог зна чим!

    Ols Kat reply fank franko

    Фотофакт крадiжки не показують, можливо вона взагалi нiчого не крала
  • Жора

    Сейчас так  супермаркеты кидают покупателей. Но они работают вместе с мусорами, и легко шьется уголовное дело про кражу. Вывод ОДИН !!! НИКОГДА САМИ НЕ ТРОГАЙТЕ РУКАМИ ТОВАР.

    Нужен товар там есть менеджеры....И говорите -Девушка я хочу купить то или то , покажите  и дайте мне. Продавец менеджер сама берет с полки товар и дает вам. И потом если будет недостача ТО ВЫ НЕ БРАЛИ А БРАЛ продавец. ЕСТь видео. А так сами берут одну позицию где вы выбирали, И вам говорят вы брали три , а заплатили за две.

    ---------------------------

    Вот пример !!!!!

    --

    Кошмар!!!!!!!!



    Гость Отзыв написан 19 февраля, 2019 год

    Вчера я с ребенком была в магазине,купила порошок,крем для лица и маску для лица,обошли мы весь магазин и потом подошли к декоративной косметике,я взала три туши и поставила их же назад,я уверенна в этом и помню точно.Сегодня утром мне позвонила администратор и сказала,чтоб я пришла в магазин,какое то недорозумение ..Я пришла,мне показали видео где я беру три туши и ставлю их обратно,они мне доказывают,что мол посмотрите вы обратно ставите только две,хотя четко это не видно.Оплачивайте говорит эту тушь или вызываем милицию.У меня шок,ступор..Я согласилась.И еще есть видео возле кассы,там видно что я открываю рюкзак что то туда кладу и достаю кошелек.Но что это была тушь не видно,это был мой телефон,естественно я этого не доказала.Приехала милиция меня начали обвинять,угрожать иском в суд,исправительными работами,просили меня выйти из комнаты,чтоб спокойно посмотреть видео, я осталась и сказала что никуда не пойду.Итог я заплатила штраф 500 гривен,за то что не брала.Ничего доказать я не смогла,но в себе то я уверенна на 100% ,только кому это нужно.И еще администратор магазина Чистякова Анна пользуясь своим положением,рассказала все своему мужу(город у нас небольшой,все друг друга знаем)сказала что якобы я,позвонила ей извинялась и говорила что даже не знаю как это получилось,машинально положить эту долбаную тушь к себе в рюкзак.А потом еще выдумать,что на видео четко видно,что я спрятала тушь к себе в рукав шубы.Теперь я сомневаюсь в порядочности ии компитентности сотрудников магазина и милиции.Такое чувство что они за одно.Так можно любого человека обвинить,который ничего не брал.У меня вопрос ,они что так покрывают свои недостачи?Обидно.больно,унизительно.За всю мою жизнь меня так не унижали

    Yulia Krivickaya reply Жора

    простите, а откуда у нас взялась МИЛИЦИЯ в 2019?

    Dima Koroliyk reply Yulia Krivickaya

    Полиция:

    Дело сложное, походу нужно вызывать МИЛИЦИЮ.

    Жора reply Yulia Krivickaya

    Сходи в Еву возьми с прилавка несколько мелких косметических предметов ,потом поставь обратно. И будет тебе знакомство  с МЕЕЛЕЦИЕЙ)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up