Посварилась з бабусею через мобілку: розповіли, де блукала 11-річна Іринка

Посварилась з бабусею через мобілку: розповіли, де блукала 11-річна Іринка

На пошуки 11-річної вінничанки, яка не дійшла до школи та не повернулася додому, по тривозі був піднятий  особовий склад всієї поліції. Біглянку, яку майже три години шукала самотужки бабуся, знайшли.

Вчора, 16 вересня, ранком 11-річна Іринка пішла в школу, але ні у навчальному закладі, ні дома, так і не з’явилась. Майже три години бабуся дитини самотужки намагалась її знайти.

Близько шостої години вечора до Вишенського відділення поліції звернулась вінничанка з повідомленням про зникнення своєї онучки, яка проживає разом з нею.

За словами бабусі, вранці онучка посварилась з нею через мобільний телефон.

Відео дня

— Дитина образилась, що бабуся забрала телефон та сама пішла на навчання, хоча, зазвичай у школу її водить і забирає бабуся. Коли жінка прийшла забирати дитину, з’ясувалось, що на уроках вона була відсутня. Самостійні пошуки жінки знайти дівчинки виявилися марними, і вона звернулась до поліції, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Начальниця відділу ювенальної превенції обласної поліції Людмила Кузнєцова розповідає, що на пошук дитини по тривозі був піднятий  особовий склад Вінницького відділу, Лівобережного, Київського, Вишенського відділень поліції та працівників ювенальної превенції. Для прискорення пошуку територію міста розбили на квадрати та  відпрацьовували.

—  Близько 23.00 працівники Київського відділення поліції біля тролейбусної зупинки неподалік водоканалу знайшли школярку. Дівчинка розповіла, що повела себе так через образу на бабусю, і вже збиралась їхати додому, — зазначає Кузнєцова.

За словами дівчинки, замість школи вона поїхала до мами, яка проживає на вулиці Київській, але жінки не виявилось вдома. Дитина не знала, що її мама знаходиться у лікарні. Після цього вона гуляла містом, гралась на дитячих майданчиках, а коли стемніло вирішила повернутись додому, але розгубилась.

Дитину поліцейські повернули бабусі. З Іринкою провели профілактичну бесіду. Поліцейські розповіли, які небезпеки могли чекати на неї у місті.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сергей Сторожук

    Лозою по сраці щоб шкіра посиніла і більше не буде такого. А взагалі батьки винні що розпустили. Все тобі НА а відповіді ніякої.
  • Дональд_К

    старые бабы это зло
  • Лена

    БАТЬКАМ ДО УВАГИ! у Вінниці ритм руху транспорту запам'ятати легко: основні маршрути 3,4,5,6,10 останні відходять близько 22.40. чуть раніше з'їжджають 2,9,11,14. решта курсує до 20 год. з трамваями ще простіше: після 20 год ходять лише "вокзальні" маршрути. поясніть дітям на випадок форс-мажору, до скількох їздить транспорт, це не менш важливо, ніж де ти живеш і хто твої рідні.
  • Твій Сад Розсада

    А по сраці надавати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up