У спецбатальйон „Вінниця” відібрали 30 перших добровольців. Їх відправляють на навчання

У спецбатальйон „Вінниця” відібрали 30 перших добровольців. Їх відправляють на навчання
Прийняли документи у сотні кандидатів і вже відібрали першу тридцятку вінничан для служби у спецбатальйоні „Вінниця”. Всі новобранці нової структури при міліції служили в армії. Дехто працював у правоохоронних органах.

Сьогодні, 30 квітня, з першою групою новобранців, яку відправляють на навчання, зустрічався начальник обласного управління міліції Олег Школьний. Він сказав, що керуватиме батальйоном добровольців-спецпризначенців Руслан Мороз.
- Ця людина має досвід роботи в правоохоронних органах, - сказали в секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.
Командир довів до відібраних бійців основні вимоги та умови служби. А начальник міліції сказав, що вони мають у короткі строки згадати армійські будні, пройти теоретичну та практичну підготовку.
Нагадаємо, що батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Вінниця" має посилити боєздатність вінницьких правоохоронців. Набір кандидатів продовжується. Всього мають відібрати 200 здорових і патріотично налаштованих людей до 35 років із військовим досвідом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    Ты, хряк, ну тогда сам пойди туда и будет там один нормальный, у самого очко играет!?
  • Anonymous

    Душок от тебя пошел.
  • Anonymous

    Сайт как новостной хорош, но комменты почитаешь - дерьмо дерьмом. Зная мнения винничан - смешно читать...
  • Anonymous

    Не бычков , а хряков безмозглых !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up