У Києві затримали активістку Femen, яка підпалила «трамвай» у Вінниці

У Києві затримали активістку Femen, яка підпалила «трамвай» у Вінниці
  • У ніч на 14 листопада активісти Femen провели акцію у Вінниці, підпаливши декоративний трамвай біля одного з магазинів Roshen.
  • Вже увечері вінницькі поліцейські затримали дівчину у Києві. 

Дівчиною, яка палила декоративний трамвай у Вінниці, виявилась Аліса Виноградова. Це стало зрозуміло з заяви засновниці Femen Анни Гуцол, передає Hromadske. Вона заявила про викрадення активістки трьома чоловіками у той момент, коли Аліса виходила з кав'ярні «Світ кави» у Києві. Вона каже, що саме Аліса проводила акцію у Вінниці. 

В свою чергу прес-офіцер обласної поліції Анна Олійник повідомляє, що дівчину затримали вінницькі поліцейські. 
«Сьогодні у Києві працівниками вінницької поліції було затримано 25-річну особу, яка підозрюється у вчиненні хуліганських дій та підпалі фотолокації у центрі м. Вінниці. Наразі вирішуються питання про оголошення їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство) та обранні міри запобіжного заходу на період досудового розслідування.
За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років ув’язнення», — пише на особистій сторінці Анна Олійник. 

Невдовзі буде суд про обрання міри запобіжного заходу для дівчини.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (73)
  • Anonymous

    "затримали дівчину у Києві"

    Дівчину? А на яке вухо вона "дівчина"?
  • Олексій

    Догралась. Колись це мало закінчитись.
  • Oleksandr Zborovskjj

    нерозумію чим невгодив трамвайчик

    Сергей Сторожук reply Oleksandr Zborovskjj

    А на більше в цих 3.14зд не хватить наглості.

    Очко грає.
  • Задунайский Торонтуй

    Не со всем можно согласиться, но в целом правильно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up