Сейф із обкраденої в Калинівці ювелірки знайшли лісники під Хмільником

Сейф із обкраденої в Калинівці ювелірки знайшли лісники під Хмільником

Що на суму понад 10 мільйонів гривень обікрали ювелірний магазини в Калинівці, розказав редакції читач. З його слів, за останні кілька днів у райцентрі було два напади на ювелірні крамниці. В поліції підтвердили лише один.

Як сказали у відділі комунікацій обласного управління Нацполіції, приблизно о 5.30 ранку минулого четверга невідомі злочинці вирвали двері, решітку, а потім сейф з ювелірного магазину в Калинівці. Втекли з місця злочину крадії разом із сейфом. Скільки в ньому було коштовностей та грошей, правоохоронці не кажуть. Говорять, що власники крамниці ще проводять ревізію, щоб підрахувати суму збитків.

А ось, що написав журналістам редакції 20minut.ua читач з Калинівки Павло:

«Пару днів тому в місті банда за ніч винесла два ювелірних магазини. Все зняли камери. Були без масок. Двері вирвали. Все зайняло три хвилини. Охорона приїхала через п’ять хвилин. Там викрали на більше 10 лямів...».

Відео дня

Машина крадіїв, як пише Павло, була з транзитними номерами. Це говорить про те, що злодії – гастролери.

В поліції ж мають інформацію про одну крадіжку. Карний розшук працює над її розкриттям. І якраз зараз відрядили опергрупу до Хмільника, де лісники знайшли сейф – поламаний і порожній.

Про знахідку лісників у редакцію надійшла інформація сьогодні вранці. Хмільничани розповіли, що на в’їзді в місто працює поліція. За їхніми словами, сейф виглядає так, ніби його ламали ломами, поруч валяються кілька етикеток від ювелірних виробів.

- На повідомлення про сейф, знайдений за п’ять кілометрів від Хмільника, нещодавно виїхала слідчо-оперативна група. Поки вона не повернеться, не можемо сказати, чи знахідка має відношення до крадіжки з ювелірної крамниці в Калинівці, - сказали у відділі комунікацій обласної поліції. 


Читайте також: 

Із ювелірного бутіка в «Гроші» джипом вирвали сейф з п’ятьма кіло золота

Як поліцейські обдурили бандитів, які по-хитрому обкрадали ювелірні бутіки

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Daily

    иметь такие деньги и быть таким жлобом я бы на крайняк жил бы в том сейфе
  • Daily

    аргумент железный и не поспоришь транзитный номер значит гастролеры а если номер скрутить на парковке за пять минут до грабежа то кем тогда будут
  • Daily

    колись були радянські сейфи набиті піском  ніхто підняти не в змозі  здали в брухт  і купили китайських консервних банок .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up