Розстріл фермерів у Барському районі: з'явилося відео та нові деталі

Розстріл фермерів у Барському районі: з'явилося відео та нові деталі

У Барському районі 9 травня застрелили подружжя. Це були фермери. З'явилися нові подробиці, а також є відео на якому видно вбивцю.

Перші деталі

Нагадаємо, вранці 9 травня до поліції повідомили, що у селі Шипинки Барського району виявили тіла двох людей — 47-річного чоловіка та 42-річну жінку.

Згодом стало відомо, що загиблі — Едуард та Юля Тичук, які були власниками фермерського господарства «Едем». За декілька місяців до трагедії родина вирішила продати свій бізнес та переїхати до Ізраїлю. Однак, не знайшовся покупець.

Нові факти

На території будинку подружжя встановлені камери, які зафіксували злочинця. Відео поки не оприлюднили, воно у поліції.

Відео дня

Чоловік у камуфляжі прийшов до оселі вбитих на світанку. Застрелив собаку. Це спрацювало, як приманка. Почувши постріл господарі вийшли на вулицю, де були застрелені невідомим.

Кого підозрюють

Як стало також відомо, чоловік втретє був одружений. Мав ще двох синів. Також сина його третьої дружини, який проживав з ними, на момент трагедії не було вдома.

Деякі підозри падають на синів загиблого, але в селі люди вірити у це не хочуть. Кажуть що усі жили дружно.

Нині поліція з'ясовує хто міг замовити вбивство та встановлюють особу вбивці, якого зафіксували камери.

До речі, за селом знайшли відкритий сейф, який зловмисник виніс з будинку. Скільки там було грошей поки невідомо.

Деталі у наступному відео:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Андрій

    Вчора, 15 травня, підозрюваного затримано. А сьогодні, 16 травня, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ст. 187   та п.п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 КК України.
  • Галина Скопич

    В країні треба створити поліцію

    Виталий Якубишен reply Галина Скопич

    Innes Sichkovska це не поліція, це стадо гопоти.

    Innes Sichkovska reply Галина Скопич

    Вже ж є. Яку ще ви хочете?
  • Валюша Валентинка

    09хх
  • Oleg Kozhushko

    А якби фермер в цілях самооборони застрелив нападника наша "доблесна" нова поліція намагалася б вже посадити фермера а бізнес віджати (що мабуть скоріше так і буде). Це ж Вінниця !
    А так своєю аморфною бездяльністью поліція допустила тяжкий злочин, тоді хто відповість за нього з ціх службовців ?
    Тебе вбивають їм пох, ти обороняєшся вони тобі починають розповідати про закон забуваючи розповісти про свої службові обов'язки ...

    Oleg Kozhushko reply Oleg Kozhushko

    Це якесь дивне питання чи така  "пропозиція" ?
    Запитай це в 8600 атовців ,вони тобі конкретніше дадуть відповідь .

    Влад Бойко reply Oleg Kozhushko

    Oleg Kozhushko  Лично вам доказательства сфабриковывали?

    Nataliya Mojsjuk reply Oleg Kozhushko

    То може народ врешті прокинеться,створить Всенародну партію,яка отримає більшість у Верховній раді.Тоді матимемо нормальну країну,де не буде замовних вбивств,продажних судів,де малий бізнес не душитимуть ще на старті,місцева громада зможе на законних підставах скасовувати свавільні рішення місцевих "князьків".Щоб фермерські господарства мали реальну підтримку держави і дотримувалися екологічних норм.

    Oleg Kozhushko reply Oleg Kozhushko

    Помиляєтесь !
    Сфабриковує докази регулярно . По таких доказах навіть коза не має шансів бути виправданою.
    Можете це саме сказати тим хто роками сидить в СІЗО та чекає рослідувань ,або 8600 атовцям які сидять хто 5,4,3 рік ...
    А суд ...Суд у нас хозразрахунку ,платний : скільки на лапу даси стільки і не сидиш ...
    Але це неважливо, все одно це єдиний злочинний державний синдикат ..

    Влад Бойко reply Oleg Kozhushko

    Oleg Kozhushko  Наша доблесная полиция не садит, садит суд....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up