На Вінниччині п’яний дядько згвалтував шестирічну племінницю. Подробиці з вироку суду

На Вінниччині п’яний дядько згвалтував шестирічну племінницю. Подробиці з вироку суду
  • В селі Довжок Ямпільського району Вінницької області п’яний дядько зґвалтував свою шестирічну племінницю.
  • Минулого тижня відбувся суд та ми дізнались подробиці жахливого злочину.
  • За зґвалтування племінниці чоловіка засудили до 11 років.

Подія трапилася у червні 2020 року. Шестирічну дівчинку виховували бабуся та дідусь. Про це читаємо в державному реєстрі судових рішень.

У тексті вироку повідомляють, що дядько в той день розпивав горілку та повертався після застілля додому. По дорозі зустрів свою племінницю.

Дівчинка пішла зі своїм дядьком, бо той обіцяв дати їй батарейки до планшету. У кімнаті чоловік поклав дитину на ліжко та зняв штани з трусами.

Відео дня

«Чоловік ввів у піхву дівчинки вказівний палець лівої руки та почав здійснювати цим пальцем зворотно-поступальні рухи, здійснивши близько 5-6 таких рухів. В цей час, в результаті дій злочинця, з піхви дівчинки почалась кровотеча, внаслідок чого дядько злякався та припинив свої дії», — пишуть подробиці злочину.

Дівчинка побігла додому, де її закривавлені трусики побачила бабуся. Родина звернулася в поліцію.

За висновками судмедекспертизи, в дівчинки розірвалась дівоча перетинка.

Обвинувачений 1992 року народження визнав провину, сказав, що був сильно п’яний та йому потемніло в очах  і що потім сталося, він не пам’ятає, але прийшов до тями, коли його палець був у крові.

Покази обвинуваченого читаємо в тексті вироку:

«Допитаний у судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав. Пояснив, що того дня вранці він прийшов в гості до племінників, де разом з батьком дивився телевізор, а племінники гралися. Потім, приблизно о 09 годині 30 хвилин ранку, до нього зателефонував односельчанин і він пішов до нього, а за ним до прийшов і його батько, де вони розпивали спиртні напої. Почувши, що він вже п`яний і більше пити не може, він вирішив піти додому, батько залишився. По дорозі додому він зайшов знову до племінників. Племінниці потрібні були батарейки для планшета, тому він сказав, щоб вона йшла з ним до нього додому і він дасть їй батарейки. До його будинку вони прийшли приблизно о 10 годині 50 хвилин, точно не пам`ятає. Замок в будинку не був закритий. Він перший зайшов в кімнату будинку, а за ним дівчинка, де і все відбулося. Коли він діставав батарейки з вікна, йому потемніло в очах і що потім сталося, він не пам`ятає, а пам`ятає вже як побачив, що племінниця лежала на ліжку, його вказівний палець був в крові, а в з піхви потекла кров. Це було приблизно біля 11 години дня. Чи пручалась дівчинка, він не пам`ятає. Він злякався, підтягнув дитині труси та штани і мала пішла додому, а він ліг на ліжко і думав про те, що сталося, після чого заснув. Ввечері, о 20 годині, приїхали працівники поліції, які забрали його у відділення в м. Ямпіль, де він у всьому зізнався. Він не погрожував дитині, а лише попросив її нікому не говорити про те, що сталося. У нього була думка про те, щоб повідомити про цей випадок в поліцію або викликати швидку, однак, він не знав що робити, оскільки був дуже п`яний. З ним такого раніше ніколи не було, свідомості він не втрачав, задоволення від того, що сталося, не отримав. В скоєному щиро кається та просить пробачення у дівчинки та своєї матері, яка є опікуном дитини».

Дитину виховували бабуся з дідусем, бо мама померла. 

 Із показань дідуся (батька обвинуваченого), раніше син залишався з дітьми, не ображав їх, водив їх до дитячого садка. Інколи випивав, однак не зловживав спиртними напоями, але того дня був на підпитку.

Сільрада дала молодику негативну характеристику, що він ніде не працює, зловживає алкоголем, веде аморальний спосіб життя.

Чоловіка засудили до 11 років в’язниці.

Цивільний позов у цьому кримінальному провадженні не заявили.

«Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку до Вінницького апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги через Ямпільський районний суд Вінницької області протягом тридцяти днів з дня його проголошення, — зазначає джерело. — Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після прийняття рішення судом апеляційної інстанції».

 

Читайте також:

В Україні змінили обмеження карантину. Зеленій зоні відповідає 15 областей

На Вінниччині іномарка Renault злетіла в кювет. Водійка загинула дорогою до лікарні

Міжнародний скандал у Вінниці: майбутнім рабинам відмовили у картинг-клубі

Вбивця вінничанки розповів подробиці розправи ще над двома жінками

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ваня Колосюк

    Четвертувати
  • Юля Юрчук

    Таких нелюдів, вішати потрібно.
  • Людмила Читкалюк

    Чому така сволота живе на цьому світі, а  нормальних людей Бог забирає молодими?

    Свет Лана Жовнирчук reply Людмила Читкалюк

    Людмила Читкалюк Моя колега колись говорила що сволочі не потрібні ні на тому,ні на цьому світі.

    Ols Kat reply Людмила Читкалюк

    Тому що нема нiякого бога
  • Светлана Асаула

    Шкода діток,але добре що повернули бабусі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up