Поліцейські відкрили два кримінальних провадження через побиття активістів

Поліцейські відкрили два кримінальних провадження через побиття активістів
  • Учора, 28 січня, біля школи №3, що на вулиці Миколи Оводова, «чоркомівців» Дениса Котова та Владислава Дороша побили бейсбольними битами та забризкали газовими балончиками.
  • Схоже, що інцидент був спланований — хлопці кажуть, що їх туди заманили спеціально.

Активістам зателефонувала дівчина, яка представилася журналісткою. Сказала, що хоче взяти коментар про діяльність організації. Коли хлопці прийшли на місце, їх там вже чекали молодики з бейсбольними битами.

Поліцейські відкрили два кримінальних провадження через побиття активістів. Одного з них ще й пограбували. Про це повідомляє поліції Вінницької області на своїй facebook-сторінці.

Пишуть, що слідчим відділом відкрито два кримінальних провадження за фактом побиття активістів. Над розкриттям злочину працює посилена слідчо-оперативна група поліції.

Відео дня

За фактом пограбування вінницького активіста, який звернувся з заявою до поліції, відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб). Йдеться про Дениса Котова. У нього забрали гроші та телефон, на який до цього дзвонила “журналістка”. Такий злочин карається в’язницею на строк від чотирьох до шести років.

За фактом побиття Влада Дороша внесено відомості до Реєстру досудових розслідувань за статтею 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Призначено ряд експертиз.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • З.А.Глядач

    Дініскє прийшла "отвєтка" за розгромлені "гральні зали". І ніякої політики...
  • Жора

    Пару месяцев назад Владимира Воловодюка тоже избили битами на ул. Первомайской...  А сейчас на ул. Козицкого возле школы рядом с Первоймайской... )))) . Дело рук одной шайки....Эти головорезы скорей там рядом живут, или живет один из них. Там много видеокамер, и в машинах есть видео-регистраторы.... Было бы желание можно найти... Да кто будет искать если заказчик  власть,мэр,братья или Вова.. Ну не будут же они сами себя  разыскивать.......))))))))))



    хахахахахахахах и еще раз ха...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up