Погоня з перестрілкою та вбивство. В області ввели план «Сирена»

Погоня з перестрілкою та вбивство. В області ввели план «Сирена»

Жахливий злочин стався на Шаргородщині. Двоє бандитів напали на подружжя, обмотали скотчем та пограбували. Потерпілий наздоганяв злочинців, але ті його вбили. Нині в області діє план «Сирена» - шукають бандитів.

Про це у фейсбук пише перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськин.

Він зазначає, що напад стався вночі 16 березня у Шаргородському районі Вінницькій області.

Двоє чоловіків у масках залізли до оселі подружжя, погрожуючи зброєю зв‘язали скотчем чоловіка та жінку, а потім заволоділи грошима. Чоловіки намагалися втекти на автомобілі Hyundai на євробляхах.

Відео дня

—  Потерпілому вдалось звільнитися, після чого він на своєму авто з мисливською зброєю почав переслідувати нападників. На дорозі йому вдалося наздогнати авто нападників, від чого вони з‘їхали в кювет, зупинившись, злочинці застосували зброю, завдавши йому смертельного пострілу, від чого чоловік, 1985 р.н., помер на місці, — йдеться у повідомленні.

Автівку нападники залишили біля села Хоменки Шаргородського району та втекли пішки.

На території Вінниччини введено в дію поліцейську операцію «Сирена». Чоловіків шукають.

— Звертаюсь до громадян — якщо вам відома будь-яка інформація щодо місцезнаходження зазначених громадян, просимо звертатися до поліції на 102, — додають у поліції.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Софья

    Я конечно сочувствую семье . Но ...
    У меня есть вопросы
    Как после того как над ним издевались , он мог освободиться , и броситься в погоню за тремя мужиками ?
    Это ж с головой вообще не дружил мужик .
    Если допустим взять по 5 минут
    5 минут он освобождается, 5 минут 100% он освобождает жену , 5 минут бежит к машине и т.д ( это включается то что он еще избит )
    Вот смотрите 15 минут  , за 15 минут (особо опасные ) как говориться , могли сьебаться с села вообще .
    Вы понимаете , что люди этим живут , и ездят они лучше всех взятых в этом селе .
    Как они могли не справиться с машиной ?
    Мучает вопрос , как потерпевший знал в какой дорогой они поедут , что он их догнал и сбросил в кювет?!
    Та вообще он поехал за ними
    Смотрела видео , там где говорят за 140 тис.грн потом у них резко 500 тис . Грн, которые украли .
    Вы прикол тащите ?  Такие люди за такую мелочь , жопу с машины не высунут .
  • Марічка Гавриляк

    Дочекайтеся розслідування а потім будете тріпати своїми поганими язиками!!!
  • Ruslan Sukh

    А як так що в самій статті зовсім інші портрети?
  • Надія Савчук

    Співчуваю. Недай Бог нікому...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up