На хабарі попався черговий вінницький патрульний

На хабарі попався черговий вінницький патрульний
  • Хотів грошей за те, щоб не притягати людину до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.
  • Це вже четвертий відомий випадок від початку роботи нових патрульних у Вінниці, коли співробітник Управління фігурує у корупційному скандалі.

Протягом цього тижня у Вінниці сталася ціла низка гучних корупційних викриттів. На хабарах попалися експерти сервісного центру МВС, поліцейський, який вимагав гроші з наркозалежних. Тепер черга дійшла до Управління патрульної поліції.

За попередньою інформацією, патрульний поліцейський вимагав 300 доларів за те, щоб не надсилати до суду адмінматеріали за порушення правил дорожнього руху. Затримали поліцейського «на гарячому» — коли він отримував гроші. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру правоохоронцю та обрання йому міри запобіжного заходу.

На затриманні працювали співробітники СБУ, Держбюро розслідувань під керівництвом військової прокуратури.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Петро Вальцман

    Фамилию лоха в студию..
  • Микола

    Next reply Микола

    Вася reply Микола

    И что? Да. Были, есть и будут преступления.
    Циничные...
    Обнародованы.
    А толку? Ни опровергнуть, ни принять меры.... Да пусть всё СБУ перейдёт на сторону России - результат будет тем же.
  • Серега Дудник

    Все те же , старые добрые дпс
  • Саша Попяк

    Тому що понабирали тих самих

    лишь бы как reply Саша Попяк

    не тех же самых а таких же самых.
    а вообще правоохранительная система это отображение самого общества. так что не фиг гнать на зеркало коль рожа кривая.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up