Через луцького терориста на Вінниччині та восьми областях посилюють заходи безпеки

Через луцького терориста на Вінниччині та восьми областях посилюють заходи безпеки
  • На Вінниччині посилюють заходи безпеки. У дев'яти областях навколо Луцька, на в'їздах до обласних центрів встановлюють мобільні пости.

Правоохоронці вирішили посилити заходи безпеки після вчорашнього терористичного акту.

У Луцьку чоловік більше дванадцяти годин утримував тринадцятьох заручників у захопленій маршрутці. Серед них - вагітна жінка, дитина та люди літнього віку. Передати їм воду він дозволив лиш після десяти годин утримування. Чоловік погрожував вбити усіх вибухівкою, якщо його вимог не виконають.

Терорист вимагав від президента рекомендувати дивитися американський фільм про те, як люди знущаються з тварин та використовують їх. Зеленський вимогу виконав і видалив відео, щойно терорист здався — близько десятої вечора. Заручників відпустили.

Відео дня

Поліція посилює заходи безпеки у дев’яти областях 

«Задля забезпечення безпеки громадян керівництво Національної поліції України прийняло рішення про посилення заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей», — повідомляється на офіційній сторінці Нацполіції

Такі заходи, як пояснюють у поліції, здійснюються з метою своєчасного реагування на криміногенну ситуацію, недопущення дестабілізації оперативної обстановки, а також для виконання завдань із запобігання терористичним проявам.

— Для цього у центральних частинах обласних центрів та в громадських місцях, де може перебувати значна кількість громадян вказаних регіонів, забезпечено несення служби поліцейськими нарядами. До їхнього складу також увійшли військовослужбовці Національної гвардії України, —  зазначають у Нацполіції.

За інформацією відомства, правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів, територію автостанцій і залізничних вокзалів. Окрім того, на в’їздах та виїздах з обласних центрів виставлено мобільні пости.

  • перевірка документів у підозрілих осіб та проведення поверхневого огляду
  • перевірка з метою виявлення вибухових пристроїв тих транспортних засобів, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час.
  • особливу увагу звертають на підозрілі речі та предмети (пакети, сумки, коробки, ящики), до яких можуть бути поміщені вибухонебезпечні матеріали та вибухові пристрої.
  • забезпечують безпеку дорожнього руху на автошляхах.

 

Читайте також:

Стрілянина у Дашківцях: 21-річний хлопець поранив односельця. Перші подробиці

Трагедія у «Набережному кварталі»: з 11 поверху випав 27-річний вінничанин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Михаил

    что то мне подсказывает что это очередной прикол от авакова , им же и организованный. харьковский гандончик так хочет остаться у власти что идет на разные ухитрения. посмотрим чем суд закончится
  • Юрий Вышневский

    Гастролі  в зелені...
  • Таня Дубривная

    Пусть людей охраняют,а не беспределом занимаются.Хотя,если президент до такого дошел,чего ещё ждать...
  • Юрій Даценко

    В нас що надзвичайний стан? Аваков пішов ти чорт нахуй! І ви пси аваковські!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up