У вінничанина Сергія Тарасова - рак мозку. Учасники АТО/ООС просять врятувати друга

У вінничанина Сергія Тарасова - рак мозку. Учасники АТО/ООС просять врятувати друга

У вінничанина Сергія Тарасова лікарі діагностували злоякісну пухлину головного мозку. Щоб врятувати життя потрібно 100 тисяч гривень.

Сергій Тарасов працює у Департаменті соцполітики Вінницької ОДА. Він учасник бойових дій та батько двох маленьких дітей.

Чоловіку встановили страшний діагноз - злоякісна пухлина головного мозку.
Перший етап лікування, разом з хірургічним втручанням коштуватиме близько 100 тисяч гривень.

— Бувають моменти, коли безстрашні захисники потребують допомоги! Разом ми зможемо!!! Є надія та реальний шанс на одужання. Не вистачає можливості, — зазначає начальниця департаменту Наталя Заболотна.

Відео дня

Також й вінницькі атовці звертаються за допомогою до небайдужих

  • ПриватБанк 5168 7427 1028 9756

Дружина - Гончаренко Людмила тел (067) 445-93-78

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Игорь Тымрук

    Діагноз рак це не вирок, це попередження людині в тому, що вона іде не тому напрямі. Тіло людини це проявлена частина душі, а душа це не проявлена частина тіла. Починати лікування варто з душі. Якщо людина веде себе як ракова клітина, то її чекає рак. Якщо в людини світосприйняття, або світогляд схиблений то її чекає рак. Якщо в людини важкий характер, і дві поганих звички, джерело внутрішньої агресії, то її чекає рак. І на рівні тіла рак це крута  зашлакованість грибками, бактеріями, та вірусами. Офіційна медицина бачить тільки це. Але внутрішня агресивність людини це пожива для всіх паразитів.
    Виникає питання що робити? Перше, змінити систему пріоритетів, тобто світогляд на правильний. Друге, через покаяння,  глибинне, щире, своїми словами, усунути причину захворювання. Третє, навчитися прощати себе, та своїх коханих та рідних, правильно. Четверте, навчитися спостерігати за собою.  П’яте, паразити люблять кисле середовище, тому сода в певній кількості, та певної температури цьому допомагає. Шосте, змінити систему харчування на правильну.
    Отакий комплексний підхід дає можливість не захворіти, або коли людина вже захворіла, стати здоровою.
    Хіміотерапія вбиває 70% всіх паразитів, але 30% залишаються резистентними, і розмножуються.  Так само, опромінення вбиває 70%,  а 30% залишаються і шикують собі…

    Більшу конкретику я даю на консультаціях, як по скайпу  igoradamovich-12, так і тет а тет. Якщо скайп відсутній то 0974026737.
  • З.А.Глядач

    "працює у Департаменті соцполітики Вінницької ОДА"
    І що,у держави немає коштів на лікування своїх чиновників?

    Игорь Тымрук reply З.А.Глядач

    рак це захворювання душы , великы грошы не допоможуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up