ТОП—10 боржників у Вінниці за опалення. Борг складає до 328 тисяч гривень

ТОП—10 боржників у Вінниці за опалення. Борг складає до 328 тисяч гривень
  • Опалювальний сезон 2020-2021 наближається до завершення.
  • Підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» орилюднило ТОП 10 споживачів, які боргують за опалення від 200 до 328 тисяч гривень.

Станом на 31 березня борг населення перед теплопостачальним підприємством «Вінницяміськтеплоенерго» сягає майже 145 мільйонів гривень.

— «Вінницяміськтеплоенерго» зобов`язане оплачувати за ресурси, необхідні для надання послуг споживачам, це і електроенергія, і холодна вода, і заробітна плата працівникам, які і вдень і вночі працюють, щоб у Ваших домівках було тепло, і розрахунок перед «Нафтогаз України» за спожитий природний газ, і закупівля обладнання для виконання аварійних та планових ремонтних робіт, — зазначають у підприємстві «Вінницяміськтеплоенерго». — А розрахунок підприємства з «Нафтогаз України» та оплата інших вищезазначених ресурсів напряму залежить від розрахунку споживачів за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання.

ТОП—10 боржників у Вінниці 

image

Відео дня

ТОП—10 боржників, які на своїх  особових рахунках накопичили рекордні суми несплати за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання:

  • 328 тисяч гривень — заборгував «рекордсмен» серед боржників  по вул. М. Шимка, 32.  
  • 288 тисяч гривень — боргують мешканці квартири по вул. Шмідта, 34.
  • 278 тисяч гривень — майже на 10 тисяч менше  порівняно з попередньою адресою накопичили борг  вінничани однієї з осель  по вул. Шмідта, 36.
  •  267 тисяч гривень. – також з різницею у 10 тисяч гривень боргу мають на особовому рахунку  по вул. Пирогова, 59а.
  • 249 тисяч гривень. —  боргують по вул. М. Шимка, 34.
  • 235 тисяч гривень. – по вул. Баженова, 28;
  • 233 тисяч гривень. – по вул. Жуковського, 10;
  • 224 тисяч гривень. —  по проїзду Станіславського, 2А;
  • 218 тисяч гривень. – по вул. Київська, 12;
  • майже 200 тисяч гривень. – по вул. О. Антонова, 54/1.

Боротьба з боржниками

На підприємстві постійно проводиться робота з боржниками.

— Спочатку працівники служби збуту розносять попередження споживачам про необхідність погасити заборгованість. Підприємство завжди йде назустріч навіть злісним неплатникам, пропонуючи можливість реструктурувати борг і оплатити його частинами.  Якщо вичерпано всі важелі впливу, коли споживач повинен погасити борг добровільно, за справу береться юридично—договірна служба, вирішуючи справи в судовому порядку, — інформують комунальники.

На підприємстві закликають змінити байдуже ставлення до обов’язку  розраховуватися за спожиті послуги на сумлінне та відповідальне.

— Не поповнюйте лави боржників та не очолюйте лідерство серед злісних неплатників! Сподіваємося на Вашу відповідальність і закликаємо оплачувати за спожите в повному обсязі до 20 числа щомісяця! — кажуть у відомстві.

 

Читайте також:

Обшук в готелі «Borjomi+»: що та кого шукали у кримінального авторитета?

Перевірка у Стрижавській колонії №81: як засуджених звільняють від покарання?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Олена Оніщук

  • Натали Рубан

    Я про свій неіснуючий борг дізналася лише коли виконавча заблокувала мої картки.
       Я була просто в шоці
  • Аліна Ліна

    Гр
  • Галина Поліщук

    Як би була робота, нормальні ціни на продукти, тарифи, захист людей то не було б такого. Наша влада тільки про себе думає. От і вийшло так ,що люди не в змозі забезпечити себе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up