Субсидія-2016: вінничанам зроблять перерахунок автоматично. Але є нюанси

Субсидія-2016: вінничанам зроблять перерахунок автоматично. Але є нюанси

Вже в жовтні розпочнуть перерахунок субсидій на опалювальний період. Робитимуть це в департаменті соціальної політики. Вінничанам, які вже отримували допомогу в попередньому році, не потрібно звертатись до Прозорих офісів та повторно подавати документи.

У прес-службі вінницької міської ради запевняють, що обчислення будуть проведені автоматично. Але це не стосується домогосподарств, в якиз змінилась кількість зареєстрованих людей або змінились інші показники, які впливають на розмір нарахувань.

За інформацією відомства, в травні 2016 року провели автоматичний перерахунок субсидій на неопалювальний період більш ніж 64 тисяч домогосподарств, з яких призначили субсидію більше 41 тисячі сімей.

За попередніми підрахунками, очікується, що через збільшення ціни на опалення протягом опалювального періоду 2016-2017 років, кількість отримувачів  субсидій збільшиться  на  20 – 25 тисяч і буде становити близько 70% від загальної кількості домогосподарств.

Відео дня

Варто зазначити, що вінничани, які отримують державну допомогу, зобов’язані протягом місяця повідомити департамент соціальної політики про зміни, які відбулись. Зокрема про зміни зареєстрованих у житловому приміщенні людей:

  • кількість,
  • соціальний статус,
  • перелік  отримуваних житлово-комунальних послуг,
  • купівлю товарів або оплату послуг понад 50 тисяч гривень.

До речі, за опалювальний період 2015-2016 років у Вінниці субсидією скористалося 66 827 домогосподарств, що складає 50,63% від загальної кількості помешкань вінничан. Середній розмір призначених за опалювальний період субсидій  становить 1,2 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Волкова Юля

    Сначала цены поднимаете космические,а потом народ должен бежать к вам с протянутой рукой...

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up