Освіта, яка гарантує результат - працевлаштування! (Новини компаній)

Освіта, яка гарантує результат - працевлаштування! (Новини компаній)

Щоб отримати омріяну роботу ми звикли до того, що обов'язково потрібно виконати низку стандартних та на перший погляд всім звичних кроків. Перше, по завершенню навчання в школі необхідно здати ЗНО щоб вступити до престижного ВНЗ, в який порадила вступити знайома твоєї знайомої.

Провчившись п’ять, а в деяких випадках і більше років, випускники зустрічаються з реаліями. Що далі? Як отримати омріяну роботу? Адже стільки затрачено власного часу, фінансів та недоспаних ночей. Постає питання, якою має бути освіта, щоб гарантувати працевлаштування? Вінницька ІТ-Академія знає в чому полягає успіх гарантованого працевлаштування, адже навчання в Академії побудоване на дієвих етапах: 
- Базовий етап навчання - це як міцний фундамент вашого будинку. Якщо ти вирішуєш стати спеціалістом, ти повинен досконало знати свою справу і вміти її виконувати. Адже твій будинок без фундаменту довго не простоїть. Обравши програмування, не слід одразу вивчати лише популярну мову на той момент. В ІТ-сфері тенденції змінюються неймовірно швидко, а заручник однієї технології ризикує разом із нею залишитись в минулому. В ІТ-Академії перший етап навчання спрямований на вивчення базових знань з програмування та формування алгоритмічного типу мислення. Отримавши ці навички, студенти легко опановують різні мови, адже вони знають основу програмування. Даний етап триває орієнтовно 3 місяці і завершується написанням курсового проєтку з універсальної мови програмування С.
- Перехідний (ознайомлення та вибір технологій) - чи варто, прочитавши про якусь мову програмування, одразу кидатись вивчити її? Звісно ні! Спочатку потрібно дізнатись про різні мови програмування. Інколи абітурієнти, які планують вступати до Вінницької ІТ-Академії на 100% впевнені, що будуть вивчати, наприклад, мову програмування Ruby. Але перейшовши на перехідний етап навчання, знайомляться з різним стеком технологій, які актуальні на ІТ-ринку і розуміють, що мають здібності і бажання працювати з іншим стеком. Такі ситуації в нашому досвіді є не поодинокі. На перехідному етапі навчання студенти знайомляться з основами найбільш популярних (затребуваних) мов та технологій програмування. Таким чином, студенти можуть опанувати різні мови і зрозуміти, яка їм подобається більше, щоб продовжити вивчати лише її. Даний етап триває орієнтовно до 2 місяців.
- Командні проєкти - звичайна начитка предметів ніколи не дасть результату. Тому студенти Вінницької ІТ-Академії “відточують” практичні навички на реальних, командних проєктах з підтримкою досвідчених менторів. Основна ціль даного етапу - випустити командного гравця. Триває даний етап орієнтовно 3 місяці та завершується написанням командного проєкту з обраного стеку технологій.
- Індустріальний етап - моделюється ситуація, яка є максимально наближена до робочої атмосфери для максимального заглиблення в індустріальну розробку. На реальних проєктах спільно працюють програмісти, дизайнери, тестувальники, проджект менеджери, тімліди. Завдяки такому підходу студенти розуміють, як будується робочий процес і як взаємопов’язана робота кожного з учасників проєкту. Даний етап є фінішною прямою до омріяної роботи, адже студенти здають дипломні проєкти та отримують дипломи, які підтверджують їх рівень - “джуніор”.
- Стажування - студенти “прокачують” власні софт та хард скіли, створюють резюме та готують до співбесід, адже на даному етапі кожний випускник отримує гарантоване працевлаштування!
Ми не обіцяємо, що навчальний процес буде легкою прогулянкою, але гарантуємо, що навчання буде ефективним, інтенсивним, дієвим, з великою кількістю практичних занять та проєктів, з підтримкою досвідчених викладачів-практиків та мотивованих друзів-однодумців, з цікавими івентами та по завершенню кожний випускник гарантовано працевлаштується за спеціальністю!

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up