Ізраїльська компанія запустить ювелірне виробництво в Вінниці

Ізраїльська компанія запустить ювелірне виробництво в Вінниці

У Вінниці можуть запустити ювелірне виробництво. Свій інтерес до українського міста проявила корпорація Col Cutting з Ізраїлю.

Як повідомляє Укрінформ, в даний час корпорація має великі філії в містах Вірменії, Намібії і Канади.

Відзначається, що недавно був укладений договір між Вінницьким Центром професійно-технічної освіти та ізраїльської корпорацією про соціальне партнерство і про підготовку сотень фахівців. Імовірно, в наступному навчальному році 50 фахівців навчатимуться обробці коштовностей.

— У червні розпочнеться набір перших двох груп майбутніх гранильщиков алмазів. На річний курс навчання візьмемо 50 повнолітніх осіб з базовою загальною середньою освітою, а також випускників вузів, які, наприклад, не знайшли роботу за фахом економіста чи юриста, тому готові до перекваліфікації. Теоретичну частину опановуватимуть в центрі профтехосвіти, який має ліцензію на підготовку гранильщиков, а практичні навички отримувати безпосередньо на виробництві компанії-замовника під керівництвом їх фахівців, — розповів Валерій Дьяков, директор центру.

Відео дня

За його словами, для ювелірного виробництва в Вінниці можуть знадобитися до п'яти тисяч фахівців, оскільки у ізраїльської корпорації великі плани в Україні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up