Чорна п'ятниця у «Грош»: заощаджуйте на знижках у 30-50%, а потім поверніть собі усе, що витратили (Новини компаній)

Чорна п'ятниця у «Грош»: заощаджуйте на знижках у 30-50%, а потім поверніть собі усе, що витратили (Новини компаній)

В цю п'ятницю, 24 листопада, ціни на деякі товари в магазинах мережі «Грош» знизяться на 30-50%. Не пропустіть "чорну п'ятницю", саме так називають у США день розпродажів, який буває раз в рік, наприкінці осені. Щоб долучитись до цієї приємної для покупців традиції їхати за океан не потрібно. Просто заходьте в «Грош».

Знижки розповсюджуються на найбільш затребувані серед покупців товари. Наприклад, банани подешевшають на 30%, підгузки "Libresse" і "Haggies" також на 30%, майонез "Щедро" на 40%, а ціна крабових палочок "Водний мир" схудне наполовину - з 77 гривень до 38,49. І це далеко не весь перелік.  

Знайти товари, які значно подешевшають 24 листопада, буде просто. Їх відмітять чорними позначками із зазначенням відсотка знижки. 

Але це не все. Гарно і вигідно скупившись  у магазинах мережі в "чорну п'ятницю", не викидайте чек. Адже "ГРОШ повертає гроші". Ця акція діє увесь листопад і приурочена до 20-річчя найбільшої мережі магазинів у Вінницькій області.  

Чеки за один з днів листопада перетворяться у гроші. У перші три дні зими, 1-3 грудня, ви зможете розрахуватись цими чеками, купивши собі товарів на таку суму, яка на них значиться. Єдина умова — загальна сума вашої покупки має бути хоча б на копійку більша, ніж сума чеку. Докладаєте різницю і забираєте собі усе, що обрали. Придбати таким чином можна буде будь-які товари без виключення.

В акції беруть участь усі магазини мережі, тобто: «Грош», «Грош-експрес» і «К-маркет». Зараз по усій області їх 25, із них у Вінниці — 11. Чеки з одного магазину можна буде отоварити в іншому. 

Який день листопада стане щасливим, дізнаємося у перший день зими. Все вирішіть колесо фортуни, на якому будуть нанесені усі дні листопада: від 1-го до 30-го.

Розіграш проведуть у прямому ефірі — вмикайте 1 грудня о 12:00  телеканал «Віта». Одразу як стане відомий результат, його напишуть на видному місці у кожному магазині мережі. 

Не сумнівайтесь, розіграш відбудеться чесно. За цим слідкуватиме відомий у місті юрист Олександр Хейніс. А закрутить колесо фортуни рука талановитої людини - переможця конкурса «ГРОШ має талант». 

Цим переможцем можете стати і ви. Для цього потрібно до 25 листопада відправити на електронну адресу [email protected] відеозапис, на якому ви показуєте свої таланти — граєте музику, співаєте, танцюєте чи будь-що інше. Головна умова — виступ має бути присвячений мережі «Грош». На відео має обов’язково буди якась атрибутика компанії: логотип, кольори мережі чи щось інше.

Переможець конкурсу отримає 10 000 гривень! Ці гроші він зможе витратити на придбання будь-яких товарів у магазинах мережі «Грош». 

Отож, тримайте свій шанс.

Приходьте у цю "чорну п'ятницю" 24 листопада у магазини «Грош», «Грош-експрес» і «К-маркет», заощаджуйте з неймовірно низькими цінами. 

Зберігайте чек, адже 1 грудня він з великою ймовірністю перетвориться у гроші.

Беріть участь у конкурсі «ГРОШ має талант», вигравайте 10 000 гривень і честь власною рукою визначити, який день листопада стане щасливим для 40 тисяч покупців. 

І, до речі, можливо, цей щасливий день - сьогодні!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up