Анонсували чергове підвищення пенсій з 1 липня. Кому пощастить?

Анонсували чергове підвищення пенсій з 1 липня. Кому пощастить?

Підвищать соцвиплати українським громадянам, у яких є великий стаж роботи, але їхня пенсія невелика через низьку зарплату.

Як передає прес-служба уряду, про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

За його словами, вже з 1 липня жінки, які мають стаж понад 30 років, і чоловіки зі стажем, що перевищує 35 років, отримають підвищення пенсій. Середній розмір пенсій складе не менше двох тисяч гривень.

Це буде черговий етап перерахунку пенсій, а в подальшому збільшення буде здійснюватися автоматично.

Відео дня

Представники Міністерства соціальної політики повідомили, що мінімальна пенсія 1 липня 2019 року в Україні збільшиться до 1564 гривень, а максимальна — до 15 640 гривень.

Нагадаємо, що раніше в Пенсійному фонді пояснили, що після підвищення середній розмір виплат збільшився до 3033 грн. (На 1 січня - +2542).

Як відомо, в результаті індексації з 1 березня пенсійні виплати підвищили 8,972 мільйонам пенсіонерів з 10,2 млн. З огляду на одноразову виплату в 2,4 тисячі гривень в середньому пенсії підняли на 500 гривень, повідомили в ПФУ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • ульяна

    А как же прыватные предприниматели? Они с 2002 года платили вчетвеорне, и за киоск, и за охрану киоска, и за свет в киоске, и в налоговую, и в пенсионный, и за коммунальные. А им защиталось за год 12 дней трудового стажа, за месяц проплат 100% защиталось 1 трудовой день стажа ? Как им жить, они за все года проплат защиталось не 30 лет стажа, как у работающих на гос предприятии, а всего 3 месяца трудового стажа .Если взять в пенсионом распечатки ок5 или ок7 тоьоам видно, за месяц за все дни по нулях, и только один день стажа защиьтывается. А если взять трудовую книжку, то там нет записи вовсе, у всех людей есть штампик и запись в трудовой згидно конституции, а у базарников НЕТ. Как им жить? На старости, что, бомжами будут?? Без пенсии??

    Грицько Штахета reply ульяна

    У айтішників та ж проблема, але вони не скиглять а відкладають. Хто вам мішав ціни дерти? Хто за вас раніше думав?
  • Наталья

    Чи підвищиться пенсія тим, хто виходив на пенсію ще до 1991 року, а стаж значний?

    Natasha Makarova reply Наталья

    угу... повысят. Гривен на 30-100, если повезет. По крайнем мере в прошлый раз именно так и случилось с "заслуженными работниками труда", а глядя на прогнозируемые надбавки, ничего нового их не ждет, увы. Хорошо кричат, а по сути мелочь старикам в лицо бросают, свиньи

    Поpошок reply Наталья

    Мені це так подобається, податки платили з мінімальної зп, а тепер хочуть підвищень пенсії, бо в них бачите великий трудовий стаж
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up