З 1 липня вінничанам підвищать пенсії. Скільки буде мінімальна?

З 1 липня вінничанам підвищать пенсії. Скільки буде мінімальна?

Представники Міністерства соціальної політики повідомили, що мінімальна пенсія 1 липня 2019 року в Україні збільшиться до 1564 гривень, а максимальна — до 15 640 грн.

Пенсійна реформа в Україні передбачає автоматичний перерахунок пенсії у зв’язку із зростанням інфляції. Наступний етап підвищення пенсій у поточному році очікується в грудні.

У міністерстві відзначили, що українські пенсіонери мають право змінити вид пенсійних виплат, і таким чином збільшити свій дохід. Для того, щоб з’ясувати доцільність переходу з одного виду пенсії на інший, необхідно звернутися до управління Пенсійного фонду України (ПФУ), яке займається пенсійними виплатами.

Українцям обіцяють, що вони зможуть оформити пенсію в режимі онлайн через новий веб-портал, який створив Пенсійний фонд. Досить буде відсканувати пакет документів та заяву, щоб потім документи в електронному вигляді могли автоматично обробити.

Відео дня

Пенсіонери можуть також отримувати щорічно так звану 13-ту пенсію. Кабінету міністрів доручено підготувати розрахунки щодо виплати щорічної 13-й пенсії малозабезпеченим пенсіонерам та недопущення підвищення тарифів на газ для населення.

Нагадаємо, з 1 березня 2019 року в Україні пройшла індексація пенсій, і середня сума підвищення виплат становить 514 гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Anonymous

    Краще не пенсію підвищувати,а ціни зробити людськими. А не блядськими...
  • Лариса Кавун

    Не накрались?
  • Орест Лютий

    Так, у рабів 1 500, а у наглядачів 15 000 так і мусить бути... Для несвідомих, маєте знати; в той час коли ви обирали Януковича, Янянич і Юля взяли кредити 53 млрд. долярів зараз їх доводиться віддавати, а це третина б"юджету України...

    Григір reply Орест Лютий

    Можеш якісь документи показати, статті? А то я теж можу сказати що Поро взяв стотисячдевятсотсорокчотири мілліарда і нам їх зараз віддавати.

    Орест Лютий reply Григір

    https://prm.ua/uryadi-timoshenko-i-azarova-zbilshili-derzhavniy-borg-z-14-do-60-milyardiv-dolariv-nardep/ Ти Гриша чому сам не перелопатиш всесвітній Google, це хіба я маю шукати...

    Григір reply Орест Лютий

    Можеш якісь документи показати, статті? А то я теж можу сказати що Поро взяв стотисячдевятсотсорокчотири мілліарда і нам їх зараз віддавати.
  • Elena Melnik

    Пусть пересмотрят пенсии госслужащим. 2300 пенсия

    Людмила reply Elena Melnik

    У пенсіонера держслужбовця пенсія 2400 вже другий десяток років без змін і індексації по середньому заробітку. Хотять заяви на перерахунок пенсій  чужими руками. Рева скоріше б відправили  з гарного міця. Господь допоможе!

    Орест Лютий reply Людмила

    Достатньо у решти 1497 грн. і не блеють, треба високі пенсії підрізати до 2400, бо ті поци все одно ненавидять все українське їх тягне до моськовії...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up