З'явилося відео моменту масштабної ДТП на Тяжилові. Нові деталі аварії

З'явилося відео моменту масштабної ДТП на Тяжилові. Нові деталі аварії
  • В автопригоді травми отримали три людини, з них двоє неповнолітніх.
  • Правоохоронці з'ясували попередні обставини ДТП, а один з учасників інциденту надав відео з реєстратора, де зафіксований момент зіткнення.

Аварія сталася близько 18.15 години 15 червня на вулиці Ватутіна. Про неї ми писали у наступному матеріалі. Там ви знайдете відео з місця події.

— За попередньою інформацією слідства, кермувальниця BMW допустила зіткнення з мопедом Honda під керуванням 17-річного вінничанина, який рухався в попутному напрямку та надалі зіткнулась з іномаркою Chevrolet. Від удару водій двоколісного транспортного засобу, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з автомобілями FordFocus та Volkswagen. Після зіткнення з іномаркою BMW кермувальниця Chevrolet виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з іномаркою Renaul та тролейбусом, під керуванням 61-річного вінничанина, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — У результаті автопригоди 17-річний водій та 16-річна пасажирка двоколісного транспортного засобу госпіталізовані до лікарні.

Відео дня

Травми в аварії отримала також 29-річна водійка Chevrolet. Жінка у лікарні. Інші учасники ДТП не постраждали.

У поліції зазначають, що усі водії були тверезі. За даним фактом розпочали розслідування.

 

Читайте також:

Злетіли у кювет: п'яний поліцейський на євроблясі скоїв смертельну аварію. Перші подробиці

Смертельне зіткнення у Літині. Водієві легковика стало зле за кермом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Максим Лазарчук

    Задовбали ці скутери, в провулках літають, що не вийти з двору спокійно!!!
  • Любовь Яцук

    Моя мысль, есть пешеходный переход, есть перекресток, наверное надо ехать на минимальной скорости

    Андрей Олихов reply Любовь Яцук

    Любовь Яцук Если на перекрёстках все будут ездить на минимальной скорости, пробки, особенно в час пик, перекроют все центральные улицы. Перед пешеходным переходом - согласен, скорость можно сбросить, особенно если не видно подходов к нему.
  • Лера Алесьева

    Включиный поворот не дает привилегии поворачивать если тебя не пропускают
  • Вадим Алексеевич Кухарь

    Моя думка, винен авто яке збило скутер, який "йшов" із вімкненим поворотом!!! ...ну а далі...- понеслось
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up