Вінничанці Дар’ї заважають пенсіонери в тролейбусі. Що пропонує зробити?

Вінничанці Дар’ї заважають пенсіонери в тролейбусі. Що пропонує зробити?

Вінничанка Дар'я Пастух вважає, що пенсіонери їздять у громадському транспорті, бо їм немає що робити. Жінка пропонує брати з них плату за проїзд та обмежити час надання пільг, щоб пенсіонери  "не створювали дискомфорт" іншим.

На сайті міськради виклали  петицію  під назвою «Платний проїзд для пенсіонерів в громадському транспорті».

Автор звернення Дар’я Пастух просить запровадити платний проїзд для пенсіонерів у громадському транспорті.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

«Ці  особи користуються безоплатним проїздом не задля нагальної потреби, а просто щоб не сидіти вдома (наприклад вигулюють котів таким чином, їдучи з кінцевої на кінцеву; їздять в час пік зранку (з 8 до 10 години) і ввечері (з 16 до 18 години) для того, щоб створити дискомфорт людям, які в цей час добираються на роботу чи з роботи і платять за проїзд). 
Якщо повністю відмінити безоплатний проїзд неможливо, прошу обмежити його хоча би в часи пік (зробити платним чи навпаки безоплатним, але лише в окремі години), або пускати на маршрути окремі одиниці громадського транспорту, суто для пенсіонерів, щоб вони не створювали дискомфорту людям, які працюють, і користуються транспортом за потреби, а не просто, щоб розважитись», - зазначає вінничанка.

Відео дня

Станом на 29 листопада петицію підписали 18 осіб з 350 необхідних. Звернення можна підтримати ТУТ.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (217)
  • Иван Женный

    а если пенсионер работает,то чем он виноват?

    Кому не нравится,есть такси,или покупайте личный автомобиль.
  • Irene Zozulya

    Я особиста над цим задумувалась і про це говорила багато разів. Є різні пенсіонери. Одні їздять по потребі, інші-просто так. У мене дитина має вади розвитку і тому поведінка в тпанспорті інколи може бути не ідеальною. Завжди чую зауваження від пенсіонерів:не так виховала, не на ті двері зайшла, не так стою, ваша дитина не вміє себе поводити і т.д. Починаючи з 8.00 і до 19.00 транспорт на відсотків 60 завантажений пенсіонерами. Часто спостерігаю картину. Заходжу в тролейбус, сидять одні пенсіонери. Заходить якась молода мама з маленькою дитиною за ручку, на ручках чи в слінгу. Плаче, ну хоче дитина сісти. Кондуктору немає кого підняти, сидять одні ж пенсіонери. І ніхто з них сам не встає. Є дійсно люди похилого віку. Але якщо жінці чи чоловіку під 60 він чи вона і постояти можуть. Ні, вони ж пенсіонери. Часто обговорюють політику, завжди чимось не задоволені. Вони їдуть ще з великими пакунками з муніципального. І їм завжди все не так. Всі ми люди. Всі ми будемо пенсіонерами. Але, на жаль, культура у наших людей не та. Я за талони. Наприклад, 50 на  місяць. Тоді пенсіонери будуть планувати свій час.
  • Леонид Зинковский

    Я за те щоб до пенсії добавляли окремо виплату на проїзд...
  • Ищук Лидия

    Стараюсь ходити більше пішки.Коли не будуть носити ноги, тоді буду їздити скільки треба і коли треба.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up