Від сьогодні на електрички з Києва будуть продаватися квитки на всі місця

Від сьогодні на електрички з Києва будуть продаватися квитки на всі місця
  • З 7 серпня компанія «Укрзалізниця» відновлює продаж квитків на всі місця в регіональних поїздах з 800-ї нумерацією, які їдуть до Києва і назад.

Про це сказано в повідомленні прес-служби УЗ.

Відзначається, що повноцінний продаж квитків став можливим на підставі рішень регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, також це рішення погоджено з КМДА.

Більш того, в «Укрззалізниці» нагадали, що всі поїзди піддаються посиленій дезінфекційній обробці до і після рейсу. У поїзних бригад є всі необхідні засоби індивідуального захисту, вони пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Відео дня

Переважно поїзда 800-й серії концентруються на Південно-Західній залізниці. Також вони є і на Львівській залізниці - такого роду поїзди прямують за маршрутами Львів - Рівне та Львів - Ужгород.

Пасажирам для посадки в поїзд обов'язково потрібно надіти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал і при посадці в вагон. До того ж, через пандемію коронавірусу пасажирам рекомендується якомога менше пересуватися по вагонах. Компанія готова відновити повноцінне сполучення в серпні.

Нагадуємо, що Укрзалізниця подовжила курсування 17 регіональних поїздів. Зокрема, чотири з яких їдуть до Вінниці та назад.

  • № 867 Київ — Жмеринка по п’ятницях, суботах і неділях;
  • № 868 Жмеринка — Київ по понеділках, суботах і неділях;
  • № 887/888 Коростень — Вінниця щоденно, крім понеділка;
  • № 889/890 Вінниця — Коростень щоденно, крім понеділка

 

Читайте також:

У Вінниці від коронавірусу померла жінка. За добу виявили 32 випадки по районах

Дані по СOVID-19 на 3 серпня: в Україні + 990 за добу. На Вінниччині три смерті

До 31 серпня продовжили адаптивний карантин в Україні. Подробиці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • И.С.

    а вы еще удивлялись - как это люди жили под немцами во время войны, в театры ходили, смерти не боялись. Вот так примерно, как сейчас, когда барыги рулят
  • Елена

    СЬОГОДНІ ВІДНОВЛЕНЕ КУРСУВАННЯ ПРИМІСЬКОГО ПОЇЗДА ВІННИЦЯ-ГАЙВОРОН
  • Next

    Головне що вистачило місць в лікарнях, і цвинтарях.

    Logeximo company reply Next

    для вас шановний вистачить мест и в больници и на том свете

    Next reply Logeximo company

    Убогий, твоє остроуміє межує з ослоумієм.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up