Містом курсують патрульні «Hyundai Sonata», які слідкують тільки за ПДР

Містом курсують патрульні «Hyundai Sonata», які слідкують тільки за ПДР
  • У місті почали працювати окремі екіпажі, які слідкують тільки за дотриманням ПДР;

  • Вони їздять на автомобілях «Hyundai Sonata»;

  • Таких машин зараз у Вінниці дві

Поліцейські «Hyundai Sonata» почали працювати у Вінниці з 26 травня. Їх передали у наше місто з Департаменту патрульної поліції України.

З ними працюють звичайні патрульні екіпажі. Єдина різниця у тому, що «Сонати» слідкують виключно за дотриманням правил дорожнього руху у місті. Тобто вони не їздять на виклики, наприклад, по сімейним сваркам.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Hyundai Sonata у Вінниці на Automoto.ua.

Ці автомобілі будуть працювати до відкриття дорожньої поліції. Коли вона з'явиться поки що невідомо.

Відео дня

— Поліцейські на цих авто працюють як з пішоходами, так і з водіями, щоб зменшити кількість порушень правил дорожнього руху і аварійність, — говорить прес-секретар УПП Вінниці Тетяна Фіщук. — Їх дві. Обидві 2012 року випуску.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • AntiMydak

    Эти сонаты с первых своих дней сами  нарушают ПДР. Превышают скорость больше 100 км/час по городу без мигалок,  без включеных мигалок паркуются в неположеных местах и ездят под знак "рух заборонено".
  • Шоколадный заяц

    Дармоеды!!! Остановили вчера ночью, стоим и тут пролетает байк по городу километров 200 в час а этот идиот стоит расказивает, что у меня лампочка перегорела в габарите.. а блонда в кепке пробивает не куплены ли у меня права... и ты плати им налоги...

    Порошок reply Шоколадный заяц

    Ну так смотри за своим ведром, в моем поворотник перегорел и я поменял

    Шоколадный заяц reply Порошок

    она потухла в дороге у меня.. поменял  прям при палєцаях)) но вопрос не в том! они сделали вид, что не заметили как мимо нас пронесся фарш на байке километров под 200!!! они же поймали особо опасного преступника (тоесть меня с перегоревшей лампочкой)

    Порошок reply Шоколадный заяц

    Как ты предлагаешь хруста остановить?

    Шоколадный заяц reply Порошок

    а я че его должен останавиливать! это их работа!!! )) Пусть думают кто большую опасность представляет
  • Порошок

    Бывшые Sky Taxi с аэропорта Борисполя. Классно отмывают бабло. А почему Приусы в Виннице на киевской регистрации???

    Паша Коберник reply Порошок

    у киева этих сонат было в автопарке гаицов дофига, видать у себя списали их и нам отдали... но в таксах они не работали

    Валерий Котов reply Порошок

    Вся авто техника находится на балансе Киева, в Виннице у патрульной полиции нет своего автохозяйства, поэтому все на Киевской регистрации-кому и подчиняются.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up