У Вінниці автомобіліст відчиняючи двері збив велосипедиста

У Вінниці автомобіліст відчиняючи двері збив велосипедиста

Нещасний випадок стався із 42-річний вінничанином. Чоловік їхав на велосипеді повз припарковані авто. У цей момент один із водіїв відкрив двері та збив ними велосипедиста.

 

— 42-річний велосипедист зіткнувся зі стоячим автомобілем Volkswagen, коли водій легковика раптово відчинив дверцята. В результаті зіткнення велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до нейрохірургічного відділення міської лікарні, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Чудо Юдо

    Есть такое понятие в ПДД,как боковой интервал,ездюк на лайбе его выдержал?

    Чудо Юдо reply Чудо Юдо

    Не выдержал,то пусть работает на таблетки.Мне такой ездюк,дверь погнул,с горки летел.Вызвал гаи,так он за ремонт уплатил, только тогда отдал горный велик.

    При виборі безпечного бокового інтервалу слід враховувати швидкість руху, стан проїжджої частини, кривизну ділянки дороги, тип транспортного засобу. Для приблизного орієнтування при виборі бічного інтервалу слід враховувати, що при зустрічному русі він повинен складати від 1 до 2 м (залежно від швидкості руху від 10 до 110 км / год) і при попутному - від 0,8 до 1,8 м.
  • З.А.Глядач

    "42-річний велосипедист зіткнувся зі стоячим автомобілем"

    Зі СТОЯЧИМ!!! Напевне велосипедисту вже зовсім "повилазило",якщо він не може об'їхати стоячий автомобіль. Чи автор вважає,що водій автомобіля,перед тим,як відчиняти двері,повинен був впевнитися у "безпечності своїх дій"?

    Василий reply З.А.Глядач

    ты шо д,бил? резко перед мордой баран двери открыл и все.

    Анонім reply Василий

    Альоша, шо ты тут пыхтишь!!! Давай сначала выясним по какой улице этот горе-велосипедист ехал!!???

    Демьян Ратушный reply Анонім

    По вулиці Архітектора Артинова, трохи нижче Marani.

    лалка reply З.А.Глядач

    Якби ти хоч раз проїхався на велосипеді по автомобільній дорозі, ти б знав, що об'їхати авто дуже важко. Щоб обїхати припарковане авто і дотримати безпечну дистанцію, потрібно виїхати на середину автомобільної смуги. Ти їдеш зі швидкістю 20 км/год, а за твоєю спиною їде авто зі швидкістю 50-70 км/год. Ризикнеш взяти лівіше?

    Захарченко Саша reply З.А.Глядач

    Вчіть правила, звичайно водій має пересвідчитися, а якщо б там був не велосипед, а мотоцикл чи автомобіль ( це все учасники дорожнього руху)

    Ваняк reply З.А.Глядач

    Комментатор считает что знает правила ПДД, но на самом деле нихрена в них не понимает. Водитель перед открытием двери ВСЕГДА должен убедиться в безопасности своих действий, на месте велосипедиста могла быть фура которая снесла бы его двери и руку водителя в придачу

    Oleksandr Stoliarov reply Ваняк

    Та не дивуйся, це місцевий клоун, який сере у коментах і пише дебільні коментарі. А вданому випадку воно навіть ПДР ніколи не читало

    З.А.Глядач reply Oleksandr Stoliarov

    Йди до дупи,мавпо.

    З.А.Глядач reply Ваняк

    Баняк,фуру видно здаля,а от велосипедист може вискочити звыдки завгодно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up