У мережі з’явилося відео ДТП біля в'язниці, де загинуло четверо вінничан

У мережі з’явилося відео ДТП біля в'язниці, де загинуло четверо вінничан

Відео з камери спостереження було опубліковане на сторінці спільноти “Дорожній контроль. Вінниця”. Запис прокоментували експерти.

У верхньому правому куті видно дату та час аварії: 29 травня 2016 року о 3:52. Як бачимо на відео, “БМВ” ззаду зачепив “ВАЗ”, а після цього в’їхав у стіну магазину.

Володимир Затайдух, журналіст “ДК. Вінниця”:

- “БМВ” перевищив швидкість, це видно неозброєним оком. Але також бачимо, що водій таксі виїжджав, наскільки я розумію, з другорядної дороги і не надав перевагу водію “БМВ”. Ще видно слизьку дорогу і можу припустити, що водій іномарки ще й через це не впорався з керуванням. Я вважаю, що у ДТП винні обидва водії.

Відео дня

Як мені відомо, поліцейські брали на вивчення не тільки це відео, а й з камер, що біля Південного Бугу і виміряли, за скільки часу “БМВ” проїхала дистанцію до “Лакомки”. Рухався він зі швидкістю понад 130 кілометрів на годину.

Володимир Черкас, голова ГО “Комітет безпеки руху”:

- Я гадаю, що швидкість у "БМВ" становила приблизно 90 - 100 кілометрів на годину. Бачимо, що водій відволікся від контролю над дорогою. Він наближався до автомобіля таксі, який перебував тривалий час в полі зору, а на записі видно, що БМВ в останній момент різко йде від ВАЗу, але зачіпає його, втрачає управління і за рахунок бокового удару пасажири отримують тяжкі травми.

Читайте також: Подробиці аварії біля в'язниці, в якій загинуло четверо молодих вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (78)
  • Кавецкий Женя

    Бмв ехала по главной . Таксист должен был уступить дорогу!!!!!!!!!!! Таксист пишет что не видел его ну а свет фар ночью то можно увидеть.Тем более на улице Островского два ряда в одну сторону . На видео видно что таксист как выехал с некрасово занял не правый крайний ряд. А занял оба ряда!!!!! Куда Эксперты смотрят??????
  • Кавецкий Женя

    Вечная тебе память Андрюха
  • Анонім

    С видео видно что таксист вылез прямо перед БМВ. Не оправдываю БМВ за нарушение скорости и возможно алкоголь. Но таксиста нужно разорвать за такую подставу, затянул петлю 4-м людям. Он не проехал даже 10-ти метров после поворота, он влех прямо перед машиной еще и сразу в крайний левый ряд.

    Анонім reply Анонім

    Не видно участка главной дороги дальше, не видно скорости БМВ и того как быстро он появился, не видно степени просмотра главной дороги с второстепенной. Таксист может быть не виноват вообще в этой ситуации.
  • Анонім

    На відео видно що таксист перед перехрестям навіть незупинився щоб переконатись у безпечності повороту. На 52:40 видно як таксист виїджає на перехрестя а на 52,41 вже видно Бмв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up