Транспортний треш у Вінниці. Чому і як люди добиралися додому більше години

Транспортний треш у Вінниці. Чому і як люди добиралися додому більше години
Затор біля Книжки близько 14.00
  • Те, як сьогодні, 24 грудня, вінничанам довелося пересуватися містом, їздою не назвеш.
  • Транспорт насилу рухався через суцільний затор, постійно зупинявся після руху на кілька метрів.
  • Дописувачі в мережі одразу пов’язали ускладнення проїзду з падінням рекламного щита біля Західного автовокзалу.
  • Але то був тільки початок, який потягнув за собою ланцюг аварій в різних місцях Вінниці.

«Куди вони всі пруть?!» або «Ти дивися, як їде? Де він вчився?!» — так пасажири громадського транспорту і водії маршруток реагували на ускладнення проїзду, яке почалося приблизно в обідній час. Вже тоді по Хмельницькому шосе і на Магістратській, що веде до Київського мосту, не можна було вільно проїхати. 

Невдовзі в мережі з’явилася інформація про ДТП біля західного автокзалу — там фура збила рекламний щит, який висів над дорогою. Рух з обох сторін заправки БРСМ, де й сталася аварії, перекрили на кілька годин. Як повідомили дорожні служби, до 20.00 рух відновлять.

Відео дня

— У вантажівки самовільно піднялась вантажна платформа, в результаті чого зачепило та повалило рекламний щит, — пояснили в патрульній поліції. — На місце приїхав патруль поліції, який регулює дорожній рух.

До того часу по всій Вінниці вже був суцільний затор. Для прикладу: тролейбус від Універмагу до Чорновола (через Театральну та Київській міст) їхав більше години. Зупинявся через кожні кілька метрів на хвилин десять. Люди просили відчинити двері, виходили і йшли під дощем пішки.

Транспорт з боку залізничного вокзалу також рухався повільно. Після 18.00 дорога звідти у центр, як розповідали редакції читачі, зайняла півтори години.

Вінничани про це писали в соціальних мережах. Блогери, поки їхали в надповільному транспорті, розповідали своїм підписникам, що відбувається навколо. В салонах тролейбусів люди зідзвонювалися з родичами і один одному переповідали про аварії. Казали, що на Стрілецькій і Театральній стукалися автомобілі. Про одразу кілька аварій на Київській, які бачили приблизно о 20.00, говорилося поміж пасажирами.

За даними патрульної поліції, у вівторок зареєстрували 33 аварії по місту і ще 5 — на окружній. Звідси, пояснили, і затори. 

— Через кожний сто метрів аварія, — реагували пасажири, коли проїздили біля машин з увімкненими аварійками.

Поламані автомобілі на вулицях 24 грудня можна було бачити. І чутно було емоційні репліки вінничан, що обурювалися на ситуацію, в яку втрапили. Про причину транспортного колапсу у Вінниці відзняли сюжет для ТСН. Дивіться його нижче.

А до 21.00 на Київському та Центральному мостах, де ще за годину до того не можливо було проїхати, транспорт вже рухався вільно.     

 

 


Читайте також:

Біля західного автовокзалу фура збила рекламний щит. Рух перекритий до 20 години

Весь в крові та у військовій формі: біля Калинівки збили насмерть чоловіка
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (182)
  • Василь Базелюк

    Транспорт збільшується...дороги влада звужує на користь велосипедистам....мости нові не будуються і не розширюються...окружна зі сторони Старе місто та міст в сторону Сабарова яка була потрібна ще вчора....це так коротко про саме комфортне місто європейського зразка....ну і влада сама що не є "ЄВРОПЕЙСЬКА"
  • пуля

    как только перестанете пересуватся а станете двигатся ситуация поменяется а воощето нужно пересидать на волы так надежнее и подходит больше мышдению народа этого дурдома
  • Евгений Дербенёв

    Все опоздали на корпоративы :)))
  • Оксана Барталевич

    Такий же транспортний колапс відбувався в центрі міста в вечері 19  грудня коли відкривали ялинку. Чому поліція не може запобігти цьому?

    SV SV reply Оксана Барталевич

    бо тупа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up