Біля західного автовокзалу фура збила рекламний щит. Рух перекритий до 20 години

Біля західного автовокзалу фура збила рекламний щит. Рух перекритий до 20 години
  • Сьогодні, 24 грудня 2019 року, після обіду Вінниця завмерла у заторах.
  • Як з’ясувалось, біля західного автовокзалу вантажівка збила рекламний щит, який висів над дорогою.
  • За оновленою інформацією, рух буде перекритий ще протягом трьох годин, тобто до 20 години.

Це сталося біля автозаправки БРСМ. Наразі там перекритий рух транспорту з обох сторін.

— У вантажівки самовільна піднялась вантажна платформа. В результаті чого зачепило та повалило рекламний щит. На місце приїхав патруль поліції, який регулює дорожній рух, — повідомляють у патрульній поліції.

Відео дня

Наразі викликали службу, яка має займатися усуненням наслідків.

Коли відкриють рух, у поліції сказати не можуть.

Тим часом, вінничани повідомляють про жахливі затори у місті.

Фото з групи "Дизайн міського середовища Вінниці / ДГС город Винница"

Читайте також:

Весь в крові та у військовій формі: біля Калинівки збили насмерть чоловіка

Моторошна аварія біля Калинівки: водій Infiniti збив насмерть двох людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (99)
  • AK

    А рекламщиків додатково примусити відшкодувати збитки потрібно. Ця конструкція є самопалом і не передбачена там жодним проектом.
  • Ник Андре

    Еще одна ПРИЧИНА пробок в Виннице - запрет на проезд легкового транспорта по Соборной. По трем улицам транспорт быстрее проедет чем по двум узким (Свердлова и Первомайской). Для того чтобы разбавить потоки часть маршруток пустить не по Соборной.
  • Сергій Франко

    Чому ж було не поставити екіпаж поліції ще на Київській розв'язці, що такі водії як я не тратили дві години щоб доїхати до місця ДТП, а потім розвернутися і поїхати шукати альтернативні шляхи, в моєму випадку це з сокирою в руках через Зарванці
  • Larisa Nikolaevna

    Те , що водій неуважний,це само собою .
    А те , що понапихали бігбордів по дорозі, це просто злочин.Ті , хто на цьому заробляють, злочинці,бо наражають людей на небезпеку.Дай доброго буревію і вони  попадають на голови невинних людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up