«Ти чого тут став?»: перший день нових правил на площі Гагаріна (ВІДЕО)

«Ти чого тут став?»: перший день нових правил на площі Гагаріна (ВІДЕО)
  • Сьогодні, 22 червня, на площі Гагаріна змінили пріорітети руху: поворот Соборна-Пирогова став головним;

  • Зранку дорожники повісили нові знаки… а в обід водії вже ледь уникали аварій;

  • Не всі ще знають про нововведення, тому аварійні ситуації трапляються чи не щохвилини

Ми стали свідками кількох десятків ситуацій, коли водії не розуміли, хто кого має пропускати.

Найчастіше це було так: автомобілю, який рухався зі сторони Хмельницького шосе, доводилося різко гальмувати, щоб пропустити водія з Пирогова.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Eagle в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Часто кермувальники тролейбусів чи трамваїв з Соборної зупинялися та пропускали автомобілі, хоча могли цього не робити.

Відео дня

На площі також стояв патрульний поліцейський «Пріус». Копи розповіли, що їх сюди поставили спеціально, щоб слідкувати за порядком та не допустити аварій. Чи будуть стояти тут патрульні в інші дні, поки невідомо.

Як їздили на Гагаріна, дивіться у відео:

Робітники транспортної компанії зранку спостерігали за ситуацією на площі Гагаріна. Вони стояли неподалік входу до парку. І голосно робили зауваження водіям, які ще не звикли рухатися по новим правилам. «Коронна» фраза: «Ти чого тут став?». Зі сторони виглядало це кумедно. Особливу порцію криків отримували водії громадського транспорту, які за звичкою пропускали автомобілі.

— Усі водії сьогодні зранку пройшли інструктаж щодо змін у русі по площі Гагаріна, — каже начальник служби безпеки руху ВТК Микола Франко. — Так само все розкажуть водіям і другої, і третьої змін. Особливу увагу приділяємо водіям трамваїв маршрутів №2, 4 та 5. Бо вони раніше рухалися по головній, а тепер ні. Виїжджаючи на площу, мають дати перевагу всім, навіть велосипедистам.

Як це було, дивіться на відео:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Евгений Каминский

    а менты не могли недельку постоять?
  • смирнов вениамин

    Табличка 7.20 "Действует с..." обозначает дату (день, месяц, год), с которой вступают в силу требования дорожного знака. Табличка устанавливается за 14 дней до начала действия знака и снимается через месяц после того, как начал действовать знак.



    Табличка размещается непосредственно под знаками, с которыми она применяется.

    Olvol reply смирнов вениамин

    В ДАНОМУ ВИПАДКУ НЕ ПОСТАВИЛИ ГЕТЬ НОВИЙ ЗНАК, А ВІДКОРЕКТУВАЛИНАПРЯМ ОСНОВНОЇ ДОРОГИ.

    ВІШАТИ ЗНАКИ, ЩО ДО ТАКОГО-ТО ЇЗДИМО ТАК, А ПОТІМ ТАК І ДВА ВЗАЄМОВИКЛЮЧНИХ ЗНАКА - ЛИШЕ ЗАПЛУТУВАТИ ЛЮДЕЙ. МАКСИМУМ - ТЕКСТОВИЙ ПЛАКАТ.

    Olvol reply смирнов вениамин

    Якщо водій здатен не помітити знака,то він так само не помітить пішохода чи камінь, що лежить на дорозі. Гріш ціна такому горе-водію. Тим паче, є чимало людей, які проїжджають дане перехрестя значно рідше, ніж раз на 14 днів і їм вона не допоможе
  • Daily

    с Соборной на Пирогова налево можно с двух полос чего набиваться в крайнюю левую.Я говорю стало лучше.
  • Olvol

    Я не розумію, як це "не звикли".Водій зобов'язаний дивитися на дорогу включно зі знаками та їхати з такою швидкістю, яка дозволяє в разі чого вчасно пропустити інших.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up