Смертельна ДТП у Погребище: 17-річний мотоцикліст розбився після удару з Skoda

Смертельна ДТП у Погребище: 17-річний мотоцикліст розбився після удару з Skoda

Вчора, 22 липня 2019 року, у місті Погребище Вінницької області сталася смертельна аварія. Поліцейські з’ясовують причини та обставини ДТП.

— Попередньо встановлено, що 17-річний житель м.Погребище, керуючи мотоциклом «Мінськ», під час виїзду на головну дорогу не надав перевагу в русі автомобілю Skoda, у результаті чого сталось зіткнення, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області

У результаті аварії водій мотоциклу загинув на місці події, а його 20-річний пасажир у важкому стані госпіталізований до реанімації.

Слідчі за  фактом  автопригоди відкрили кримінальне провадження  за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Відео дня

— За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, — зазначають у поліції.

Нагадаємо, 21 липня 2019 року, у Вінницькому районі сталася моторошна аварія. Рятувальники деблокували загиблого чоловіка.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Леся Багрій

    Це не правдиве фото!!!Комусь дуже на руку не правду виставляти...То була чорна машина удар не з права а з ліва мотоцикол був не на дорозі а від величезного удару залетів  в рів.Шофер який забив двох дітей він не 50км їхав а на дуже великі швидкості як він тільки сволоч може жити спати їсти після такого він цілий і не вридимий залишився а дітей нема.

    Сергей Сторожук reply Леся Багрій

    Це не діти а порушники.  і сволота.  Немає так і краще- інших не занапастять. Мотоциул купили а мозги не купили. туди і дорога
  • Саша

    Вовчик, малый, только сегодня узнал... До сих пор не верю
  • Ірина

    Хай земля їм буде пухом!!
    Не говоріть поганого, там дуже небезпечний виїзд з другорядної на головну!!!
    А ще дуууже велика винна дорожніх служб, які не розчистили на місту зарості, які погіршили видимість автомобіля на головній дорозі!!
    Я з Погребищ і скажу вам, що там такі зарослі по під дорогу, що не видно взагалі ніічого, не те що машинт, але і дороги в цілому!!
    Дуже шкода хлопців, йому мало би виповнитися сьогодні 17 років😫😫
  • Sergii Klymenko

    — За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, — зазначають у поліції
    его уже наказали смертью, разве нет? или они на водителя, который по главной ехал будут это вешать?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up