Смертельна ДТП біля Турбова: в поліції розповіли нові шокуючі подробиці

Смертельна ДТП біля Турбова: в поліції розповіли нові шокуючі подробиці
  • Вчора, 19 вересня, в Липовецькому районі сталася моторошна аварія. Загинули двоє людей та дві дитини у важкому стані. Як з’ясувалось, водій-винуватець був п’яний.

Водій автомобіля Audi Q-7 виїхав на зустрічну смугу руху врізався у Volkswagen Passat та Opel.

Момент аварії, з відеореєстратора однієї з іномарок, виклали в інтернет:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

У поліції розповіли нові подробиці. Як з’ясувалось, за кермом позашляховика був п’яний 44-річний вінничанин. Його затримали в процесуальному порядку.

— В аварії загинули мешканці Липовецького району: 61-річний  чоловік та 53-річна жінка. З різного ступеня важкості травмами госпіталізовано 8-річного хлопчика та 5-річну дівчинку, які їхали разом з ними в автомобілі, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Обставини та причини ДТП встановлюються слідством.

 

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за третьою частиною статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). 

Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Напад на таксиста у Вінниці: затримали 25-річного зека, який стріляв та вкрав авто

Моторошна трагедія: у Вінниці в колекторі загинули батько з 19-річним сином

У Козятині згоріла поліцейська Mitsubishi. Кажуть, в багажнику були баки з бензином

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (63)
  • Aleksandr Venediktov

    Смішні терміни за вбивство - це іделогія нашого  політичного класу. Її суть у наступному: "українці мають звільнити цю землю". Тому українців будуть вбивати...
  • Віталій Мельник

    По перше ця тварина навіть не сяде. Гроші зроблять усе. Але ми як населення дуже толерантні, і можемо співчувати всьому світу з різних приводів (пожежа, потоп і т д)
    А взяти і розмістити  (фото винуватця з підписом-вбивця )в себе в стрічці на fb ми не хочемо.
    Щоб кожен знав його лице і щоб він і його сім'я не могли жити ні в Вінниці ні будь де.
    А так ця тварина буде жити серед нас до наступного трагічного випадку, який було б добре щоб спіткав його родину.
  • Семен

    Цікаво а де інформація про ДПТ вночі?
    https://misto.vn.ua/dtp/na-gnivanskomu-shose-range-rover-znis-dorozhnij-znak-na-ostrivci-bezpeki/
    Ні водія ні пасажирів не було. Сама типу летіла? Тесла ...ля!
    Острівець смерті винен як не крути! Де номера? Де продовження відео з танкістами?

  • Олег Самсонюк

    АВ9229ВХ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up