Смертельна ДТП біля Турбова: в поліції розповіли нові шокуючі подробиці

Смертельна ДТП біля Турбова: в поліції розповіли нові шокуючі подробиці
  • Вчора, 19 вересня, в Липовецькому районі сталася моторошна аварія. Загинули двоє людей та дві дитини у важкому стані. Як з’ясувалось, водій-винуватець був п’яний.

Водій автомобіля Audi Q-7 виїхав на зустрічну смугу руху врізався у Volkswagen Passat та Opel.

Момент аварії, з відеореєстратора однієї з іномарок, виклали в інтернет:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

У поліції розповіли нові подробиці. Як з’ясувалось, за кермом позашляховика був п’яний 44-річний вінничанин. Його затримали в процесуальному порядку.

— В аварії загинули мешканці Липовецького району: 61-річний  чоловік та 53-річна жінка. З різного ступеня важкості травмами госпіталізовано 8-річного хлопчика та 5-річну дівчинку, які їхали разом з ними в автомобілі, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Обставини та причини ДТП встановлюються слідством.

 

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за третьою частиною статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). 

Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Напад на таксиста у Вінниці: затримали 25-річного зека, який стріляв та вкрав авто

Моторошна трагедія: у Вінниці в колекторі загинули батько з 19-річним сином

У Козятині згоріла поліцейська Mitsubishi. Кажуть, в багажнику були баки з бензином

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (63)
  • Aleksandr Venediktov

    Смішні терміни за вбивство - це іделогія нашого  політичного класу. Її суть у наступному: "українці мають звільнити цю землю". Тому українців будуть вбивати...
  • Віталій Мельник

    По перше ця тварина навіть не сяде. Гроші зроблять усе. Але ми як населення дуже толерантні, і можемо співчувати всьому світу з різних приводів (пожежа, потоп і т д)
    А взяти і розмістити  (фото винуватця з підписом-вбивця )в себе в стрічці на fb ми не хочемо.
    Щоб кожен знав його лице і щоб він і його сім'я не могли жити ні в Вінниці ні будь де.
    А так ця тварина буде жити серед нас до наступного трагічного випадку, який було б добре щоб спіткав його родину.
  • Семен

    Цікаво а де інформація про ДПТ вночі?
    https://misto.vn.ua/dtp/na-gnivanskomu-shose-range-rover-znis-dorozhnij-znak-na-ostrivci-bezpeki/
    Ні водія ні пасажирів не було. Сама типу летіла? Тесла ...ля!
    Острівець смерті винен як не крути! Де номера? Де продовження відео з танкістами?

  • Олег Самсонюк

    АВ9229ВХ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up