Катався на самокаті і потрапив під колеса МАЗу. У Вінниці на смерть збили дитину

Катався на самокаті і потрапив під колеса МАЗу. У Вінниці на смерть збили дитину
У Вінниці сталася аварія, унаслідок якої загинула дитина
  • Сьогодні, 28 квітня, близько 18 години в районі Старого міста у Вінниці сталася аварія. Водій МАЗу переїхав дитину на самокаті.
  • Як розповів свідок аварії, вінничанин Тарас, водій вантажівки не помітив хлопчика, коли той потрапив йому під колеса. На місці ДТП Тарас бачив і родичів загиблого — бабусю та батька.
  • Зараз на місці автопригоди працює поліція.

У районі Старого міста збили на смерть дитину. Таке повідомлення  з’явилося на сторінці «Дорожній контроль Вінниці» у Фейсбук. В поліції підтвердили цю інформацію, обставини автопригоди зараз з’ясовує слідчо-оперативна група.

Журналістам «20 хвилин» вдалося поспілкуватися з очевидцем автопригоди. Тарас розповідає, що проїжджав повз вулиці Данила Нечая, помітив, що сталася ДТП й почав знімати все на камеру.

Відео дня

 

— Зупинився, спитав, що сталося. На місці ДТП побачив батька загиблого хлопчика і його бабусю, а також хлопців, які теж там каталися. Хлопчата їхали на самокатах, а в цей час водій МАЗу повертав у провулок по вулиці Данила Нечея. Один встиг відскочити, а інший чи-то впав, чи що. Але сталося так, що він закотився під заднє колесо. Водій не побачив цього і повноцінно повернув у провулок. Машина велика і він навіть не відчув, що переїхав малого, — каже він.

Тарас також зазначив, що діти були віком до десяти років.

— Батько дивно себе поводив, мабуть, в шоковому стані він щене усвідомив, що сталося з його дитиною. А бабуся стояла на колінах біля онука. Важко було дивитися на це, — каже Тарас. — Страшно було навіть дивитися йому у вічі.  

Начальниця відділу комунікації Вінницької обласної поліції Анна Олійник розповіла, що в аварії загинув 10-річний хлопчик.

— Він їхав на самокаті і потрапив під колеса МАЗу, від отриманих травм загинув на місці. Зараз на місці працюють криміналісти та слідчо-оперативна група. Водія будуть освідувати на предмет того, чи був він тверезий, — сказала Анна Олійник.

У поліції додають, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людини). За таке правопорушення водію загрожує до восьми років ув’язнення.

Читайте також:

«Я ніби грала у фільмі Тарантіно». Історії вінничан, в яких стався інсульт до 30 років

«Це останній шанс на її порятунок»: 12-річній Ангеліні терміново потрібна пересадка кісткового мозку
 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (122)
  • Юлия Сиваева

    Та зашибісь,а дядьки по 120 кг,як мебе вндуть на них?

    Михайло Гаптенко reply Юлия Сиваева

    Юлия Сиваева Що ти плетеш? Хоч читай!
  • Читач88

    Жалко обоих - и ребенка и водителя..... Насчет комментариев ниже, что грузовым машинам надо сбрасывать на повороте скорость - тупость! Вы где-то видели, чтобы грузовики на скорости в поворот входили? И да, согласен - надо немного закручивать гайки и пешеходам и велосипедистам....

    Жора reply Читач88

    Он сбил на переходе. Если я буду переходить на переходе и меня будет сбивать машина это равносильно убийству. Я могу отвечать ,и в суде также отвечу.

    Читач45 reply Жора

    Он не сбил ребёнка на переходе, ребёнок попап под заднее колесо.
  • Ірина Фармагей

    Величезне співчуття батькам...А маленькому Ангелочку Царство Небесне 😭😭😭😭🙏 🙏🙏🙏
  • валентина грушко

    Чому батьки дозволяють дітям кататись на проїзжій частині дороги? Дуже жаль дитину та і водія МАЗа. Щирі співчуття родичам загиблого хлопчика  і сил пережити це горе.

    Жора reply валентина грушко

    Он сбил на переходе хули ты пиздишь !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up