П’яний на «Мерседесі» після ДТП тікав від таксистів та бився з копами

П’яний на «Мерседесі» після ДТП тікав від таксистів та бився з копами
  • П’яний на «Мерседесі» в’їхав у три машини, що стояли у заторі
  • Побачивши, що накоїв, почав тікати
  • Вінницькі таксисти влаштували на нього облаву
  • Хоч копи і закували його у кайданки, чоловік  таки примудрився з ними побитися

За всі свої дії водій отримав шість протоколів та постанов, загальною сумою на 11 тисяч 594 гривні. Поліцейські «возилися» з ним понад 4 години.

Аварія сталася близько 13:40 на вулиці Князів Коріатовичів. Чоловік на Mercedes Vito «влетів» у автівки, які стояли у заторі. Крайнім був Land Rover — він і постраждав найбільше. Також пошкоджень зазнала машина таксі. Після ДТП водій «бусу» почав тікати. Але таксист не розгубився і повідомив у службу номери та модель авто винуватця аварії. Інші таксисти виїхали його ловити… і піймали. Викликали копів.

— Він ледве тримався на ногах, такий був п’янючий, — розповідає один з потерпілих. — Таксисти затисли його машину і не дали втекти. Після цього почалося найцікавіше. Він і бився з поліцейськими, і кричав, і матюкався.

Відео дня

На місце події приїхали три екіпажі патрульних. Поліцейський Владислав Бекас розповів, що чоловік чинив такий опір, що довелося надягти на нього кайданки. Але і це його не зупинило.

— Спочатку він вдарив мене по нозі, — каже Бекас. — А потім якось викрутився і поцілив просто у пах. Вирвався, почав тікати. Тоді я застосував до нього сльозогінний газ. І лише тоді чоловік трохи заспокоївся.

Проходити освідування на алкотестері чоловік відмовився. Тому патрульні відвезли його у наркодиспансер. Там лікар зробив письмовий висновок, що ознаки алкогольного сп’яніння таки є. Копи склали протокол за нетверезе кермування.

Окрім цього, на водія склали постанову за статею 126 КУпАП (не надав посвідчення водія), протоколи за статтями 173 (хуліганство), 185 (чинив опір поліцейським), 124 (за вчинення ДТП), 122 (4) — за те, що зник з місця аварії.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Oleksandr Stoliarov

    Цікаво, судячи з коментару копа, він застосував сльозогінний газ. Читаємо ЗУ Про нацполіцію ст.45 Застосування спеціальних засобів

    3. Загальні правила застосування спеціальних засобів:

    а) відбиття нападу на поліцейського...

    В даному випадку, це не напад, а опір. Отже дії поліцейського підпадають під ознаки злочину, за який передбачена відповідальність у ККУ



    Кримінальний кодекс ст.365 Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу

    2. Дії, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони супроводжувалися насильством або погрозою застосування насильства, ЗАСТОСУВАННЯМ зброї чи СПЕЦІАЛЬНИХ ЗАСОБІВ або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, за відсутності ознак катування, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років

    Sergey Demchuk reply Oleksandr Stoliarov

    Сашко,прочти внимательно закон Украины о полиции... И не городи чушь

    Oleksandr Stoliarov reply Oleksandr Stoliarov

    Пропустив після "3. Загальні правила застосування спеціальних засобів":

    3) засоби, споряджені речовинами сльозогінної та дратівної дії, застосовуються для:

    Мартынюк Олег reply Oleksandr Stoliarov

    ) засоби, споряджені речовинами сльозогінної та дратівної дії, застосовуються для:

    а) відбиття нападу на поліцейського, іншу особу та/або об’єкт, що перебуває під охороною;

    Геннадий Арбенин reply Oleksandr Stoliarov

    тоесть ты хочешь сказать что коп не прав?

    Alex Sabotik reply Геннадий Арбенин

    Я взагалі вважаю, що копи ще м'яко повелися. Якщо водій вдарив копа, то це вже кримінальне правопорушення.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up