«Не можемо дістатися на роботу»: просять збільшити кількість автобусів на Вінницькі Хутори

«Не можемо дістатися на роботу»: просять збільшити кількість автобусів на Вінницькі Хутори
  • Авторкою петиції стала Олександра Ювковецька, яка в своєму зверненні просить збільшити кількість автобусів №19 Вінницькі Хутори — Вишенька. 
  • Жінка пише, що через недостатню кількість місць в салоні, люди не можуть вчасно дістатися на роботу.

Звернення з’явилося кілька днів тому на сайті єдиної системи місцевих петицій. Авторка пише, що навіть до впровадження карантину, жителі віддалених районів міста та околиць писали петиції про недостатню кількість автобусів №19. За словами Олександри, в годину-пік з багатьох зупинок на маршруті люди не могли навіть виїхати, адже салони транспорту були переповненими. Зараз ситуація ще гірша.

«Після введення карантинних обмежень, автобус №19 вже з Вінницьких Хуторів виїжджає з повністю заповненими сидячими місцями та проїжджає повз наступні зупинки навіть не відкриваючи дверей. Альтернативи проїзду немає і дістатися вчасно на роботу ми не маємо чим, адже наступний автобус так само проїжджає забитий. Хто має можливість, вибирається машиною. Всім іншим, щоб йти пішки цих 5-10 кілометрів до тролейбусів, треба вставати о п'ятій ранку», — пише Олександра Ювковецька.

Вирішити питання, на думку авторки петиції, допоможе збільшення кількості транспорту або залучення, наприклад, маршрутного таксі.

Відео дня

Читайте також:

Від квадроцикла до самоката. Що можна взяти в оренду, щоб покататись у Вінниці?

Я вінничанин, який має велосипед. Куди прямо зараз можу на ньому поїхати?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (72)
  • Елена

    абсолютно безкоштовна пересадка по карточці вінничанина. Сідаєте на круг і не верищете про "10 км")))))))))))
  • Елена

    Про які 5-10 км кілометрів мова? від грошу до міцубісі 20 хв. йти.
    кому 20 хв. дуже багато, може вернутись на кінцеву (в крайньому разі сісти на круг, по карточці все одно безкоштовно). А 10 км від хуторів це не Грош, а мінімум Урожай! проблема є, але "бре-бре" - трохи негарно
  • Василь

    Сидіть вдома, бо так сказали
  • Максим Краснопір

    Просят добавить автобусов на 19 маршрут, у меня возник вопрос к людям кто поддерживает эту петицию ,а как вы это представляете это можно сделать ?

    Антон Малюк reply Максим Краснопір

    Максиму Краснопору. Закупить автобусы.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up