На Соборній водій Славути збив жінку на пішохідному переході. Є відео

На Соборній водій Славути збив жінку на пішохідному переході. Є відео
  • Вчора, 6 липня, у Вінниці на вулиці Соборній водій на легковику на пішохідному переході збив жінку. Ситуаційний центр оприлюднив відео.

ДТП сталася близько 12 години дня. Момент потрапив у камери відео спостереження. Ситуаційний центр Вінниці оприлюднив відео на своїй фейсбук-сторінці.

—  Водій автомобіля «ЗАЗ» не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. До місця пригоди оперативно було викликано патрульних поліцейських і карету швидкої медичної допомоги, —  зазначають у відомстві.

Відео дня

Відомо, що постраждала 34-річна жінка. За попередніми даними, в неї  — струс головного мозку та є підозра на перелом лівої ноги.

Справу передано слідчому по ДТП, наразі встановлюються всі деталі та обставини пригоди.

 

Читайте також:

Дані по СOVID-19 на 6 липня: в Україні + 543 за добу. Скільки у нашій області?

Біля «Метро» водій Audi влаштував масштабну аварію. Розтрощили п’ять авто

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Світлана

    На дорозі потрібно бути уважним усім. Там важкий перехід.
    Я не захищаю водія, але пішоходи зовсім не дивились по сторонам при виході на дорогу. Нажаль, але таких пішоходів більшість. На пішоходному не має бітонної стіни, яка зупинить автомобіль.
    Я також була така легковажна при переході дороги, до того часу, поки сама не стала водієм.
    Людині простіше зупинитися, ніж машині.
  • Дмитро

    Водій просто летів по дорозі. Зауважте, яка швидкість у машин, які рухаються по зустрічній смузі і у цього "шумахера".
  • Елена Коваль

    Так водій винуватий,але пішохід тоже сліпий,та невже тобі складно повернути ту голову,та подивитись ,ні пре бо на пішохідному,та кінець кінців то твоє здоров'я та життя.

    Валентина Богданюк reply Елена Коваль

    Так они переходили, когда машина ещё далеко была и могла нормально притормозить. Если бы этот идиот хотя бы чуть медленнее ехал, женщина уже успела бы пройти дальше.
    Водителям вообще не угодишь, тут пешеход должен был посмотреть и угадать, остановится ли этот недошумахер или нет, а если идёшь с осторожностью, ожидая, чтоб водитель явно притормозил - тоже недовольны, чего, мол, тупишь, вали быстрее. Может, стоит просто правил придерживаться (и водителям, и пешеходам), а не "гаданием на зебре" заниматься?

    Антон reply Елена Коваль

    Пішохід не просто сліпий, а ще й глухий. В цьому світі голова має крутитись на 360 градусів, 24/7.
  • Name

    Это настоящий дебил, да еще и слепой.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up