ДТП у Хмільнику: жінка на білому «Пежо» збила дівчинку. Мала в реанімації

ДТП у Хмільнику: жінка на білому «Пежо» збила дівчинку. Мала в реанімації

Вчора, 30 травня 2019 року, у місті Хмільник, що на Вінниччині сталася аварія. Правоохоронці нагадують елементарні правила безпеки.

Аварія сталася близько дванадцятої години дня. За інформацією правоохоронців, 31-річна водійка автомобіля «PEUGEOT 301» скоїла  наїзд на дівчинку.

— Дитина перебігала дорогу у невстановленому місці. Внаслідок наїзду 10-річна дівчинка госпіталізована до реанімаційного відділення районної лікарні, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження

Відео дня

Правоохоронці нагадують елементарні правила безпеки:

  • переходити дорогу лише у встановленому місці на зелений сигнал світлофору,
  • рухатись  виключно по тротуарах,  
  • не гратися біля проїзної частини та не виходити раптово на дорогу.

Правила пересування на велосипеда:

  • дітям до 14-років заборонено виїжджати на проїзну частину,
  • переїжджати пішохідні переходи на двоколісних транспортних засобах заборонено. Велосипед необхідно вести в руках.  

Батькам радять подбати, щоб дитина була помітною на дорозі у темний час доби – розмістіть на одязі світлоповертаючі елементи.

— Шановні водії! Пам’ятайте, під час канікул на вулицях міста збільшилась кількість дітей! Будьте уважними, під’їжджаючи до нерегульованих пішохідних переходів, зменште швидкість, рухаючись у житлових зонах, особливо біля дитячих майданчиків, адже діти будь-якої миті можуть з’явитися на дорозі, — зазначають у поліції.

Читайте також:

ДТП в Якушинцях: водія «ВАЗу» та двох пасажирок забрали швидкі (ОНОВЛЕНО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ігор

    12.1. Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним дорожня обстановка — сукупність факторів, що характеризуються дорожніми умовами, наявністю перешкод на певній ділянці дороги, інтенсивністю і рівнем організації дорожнього руху (наявність дорожньої розмітки, дорожніх знаків, дорожнього обладнання, світлофорів та їх стан), які повинен ураховувати водій під час вибору швидкості, смуги руху та прийомів керування транспортним засобом; обмежена оглядовість — видимість дороги в напрямку руху, яка обмежена геометричними параметрами дороги, придорожніми інженерними спорудами, насадженнями та іншими об'єктами, а також транспортними засобами; небезпека для руху — зміна дорожньої обстановки (у тому числі поява рухомого об'єкта, який наближається до смуги руху транспортного засобу чи перетинає її) або технічного стану транспортного засобу, яка загрожує безпеці дорожнього руху і змушує водія негайно зменшити швидкість або зупинитися. Окремим випадком небезпеки для руху є рух у межах смуги транспортного засобу іншого транспортного засобу назустріч загальному потоку;
    1.3 Учасники дорожнього руху зобов'язані знати й неухильно виконувати вимоги цих Правил, а також бути взаємно ввічливими.
  • Ігор

    Нема чого купляти права і літати в людних місцях!!!!
  • Ігор

    Ярик ...а!!!!!! Порвати б тобі морду!!!!

    Ярослав reply Ігор

    Своїх дітей спочатку навчи на дорогу не вибігати. Удачі тобі відбрехатись коли під твої колеса дитина вибіжить!

    Як вам не зрозуміло, водій відсидить срок, винен він в цьому чи ні, і далі буде жити, а не навчена безголова дитина з того світу вже не повернеться. Хочеш щоб твоя це дитина була? Не втрачай часу відповідати, питання було риторичне, краще витрать час на пояснення дитині. Навіть якщо всіх шумахерів пересадять, дитина всеодно вибіжить на дорогу, кому будеш "рвати морду"?
  • Сепар Торонтуй

    == "Мала".

    Журналисту пристало говорить "дитина".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up